@dragan

@dragan

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Post sam vec bio napisao i onda sam skontao da je neko zakljucao temu,pa iz tog razloga postam ovdje.

Nije mi drago sto cu postati dio ovog natezanja ali nemogu gledati ovakve baljezgarije!!!
@dragan
daj mi samo objasni ko ti je napravio proracun gdje taj spojler treba tacno da stoji na gepeku i da treba bas ovako da izgleda. OK shvatam ja sve to o downforce silama,ali shvati ti da pogresne stvari na pogresnim mjestima mogu imati kontra efekat. Mozda si imao neku ludu srecu pa si bas potrefio i osjetio neku razliku sa spojlerom i bez njega,ali pameti nisi imao definitivno za taj podhvat.
Nemoj ovo shvatiti kao uvredu,ja cu odmah povuci rijec cim nam ti pokazes dokaze kako taj spojler djeluje.
Dalje,
250kmh sa VR-om hahahahahahaha pa sta cu mogu se samo smijati ovakvim pricama,imao sam i ja golfa 1.3 karburator koji je isao 200kmh .... s tim da je kazaljka lagala 60kmh :)
Evo ponudio se Huka a ponuditi cu se i ja jer je fabrika rekla da moje auto moze ici max 250kmh pa ubrzavamo i kad ti nemognes vise ja cu ti reci kolika ti je brzina i onda nastaviti ubrzavati do 250kmh!!!

Opet ponavljam da cu rado povuci svoje rijeci ali samo kad dokumentovano budes imao sve dokaze,a do tada .... pricaj svoje suplje pricice djecici iz susjedstva jel kako vi to vec kazete :)

Nemoj da neko ovo protumaci kao nacionalnu uvredu jer nije ni slucajno to!

Član
Hebo vas rasprava o spojlerima,sankovima i downforce silama, ja crko kada sam ovo procitao;)

Pita uciteljica maloga Pericu:
- Tri ptice sijede na grani - ako upucas jednu, koliko ih je ostalo?
Perica:
- Nijedna, ostale se uplase pucnja i odlete
Uciteljica:
- Nije tocno, ostaju dvije - ali svidja mi se nacin na koji razmisljas.
Perica sad zeli da uzvrati pa pita uciteljicu:
- A recite vi meni - tri uciteljice idu ulicom i svaka ima sladoled. Jedna ga
lize, druga gricka, a treca ga uvlaci u usta. Koja od njih je udata?
Uciteljica, crveneci se odgovori:
- Pa vjerojatno ona sto ga uvlaci u usta.
Perica ce na to:
- Nije, vec ona sto ima prsten - ALI SVIDJA MI SE NACIN NA KOJI RAZMISLJATE!

Član
ja mislim da tu ima puno varijacija, taj motor (ak je 2.9) corrada bi trebo potegnut do 235 tvornički, neki kažu i 240, a corrado vr6 2.9 je kako sam čuo nešto teži od golfa II, al opet ima puno bolju aerodinamiku od golfa, al ovaj motor ima malo tuninga pa opet... svašta može bit, al da laže 60kmh nemože bit, zato jer corrado s tim motorom dobije sve ove nove škodice rs i takve stvari, njima valjda u novom mileniju ne laže sat, al ja se bas ne kuzim puno u te stvari pa nek nitko ne uzme za 100%. Samo postam kad nemam sta radit trenutno... :)

Legend
Mislim da nema mjesta za dalju raspravu. Post necu brisati jer je to neciji stav, ali temu hocu zakljucati.

PS
Al_Galone
100% se slazem sa tvojom tezom, fabrika je rekla 250 limit, a ovo ostalo price za laku noc.

Član
Jebo spojlere i 250 km/h ...... hocel bit SR-a u Mostaru na proljece ili ce bit neki drugi tremin.... :)

Član
HuKa vec nervozan postao... heheh :D instaliraj neku igricu ili slicno kao ja ... imam volan pa vozim i driftam ,,,

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.