Dolazak Dedzala i svjetske zavjere cionista!

Dolazak Dedzala i svjetske zavjere cionista!

MTR

Član
joj Andele jesi opterecen , popusti malo , svi smo to vec gledali ili gledamo , imas Alex Jones kanal na youtubu i opleti

Član
AnDel je napisao(la):
moglo bi nekoga zanimati...interesting :)
http://www.youtube.com/watch?v=uloLQzkePCo

Svaka cast za ovo ;) ;) ;)
Prvi put gledam, ljudi ako ste gledali ne morate ponovo, ali ima isto i koji nismo :icon_confused: :icon_confused: :icon_confused:

Član
MTR o cemu ti Boga ti, ima ljudi koji ovo nisu gledali a interesantno im...tako i meni, daleko od toga da sam opterecen (cuj to :D)

ja prvi put vidim, meni je zanimljivo vidim ima ljudi koji nisu gledali...tako da relax ;)

ljudi ba, trudite se da zivite sto bolji zivot. brinite o sebi. manite se stvari na koje ne mozete uticata. sta se opterecuje dzaba...

Član
pa je, to su po meni veliki komplexi ljudi koji kao sami sebe nazivaju nekim vodjama i liderima misljenja...iako to nema uticaj na nas uopce, posebno bosance :)

...ali svakako volim da svasta kontam, petljam i razmisljam ...tj . ne mora sve biti kako je vecini predoceno i ograniceno ;) ...

MTR

Član
pa postavio sam ti onda u onoj temi od nedavno sta da pogledas i ti nisi , ***** ga kako cemo u rasprave se bacit , a ovo ti je Arrivals , samo imas jos 52 epizode za odgledat

Član
ja kad gledam ova govna djaba samo moram razmisljati jeli to istina, jeli ovo moguce itd... cim se desi nepogoda neka odmah ljudi u komentarima pisu kijametski dan, blizi nam se 2012 itd... ja ovo ne volim da gledam jer ljudi svasta tumace i na razne nacine tumace.... kad je tose pogino nastimali su one brojeve nekako pa onda isto za 11.9.2001 i tu su nastimali brojeve...:D manite se corava posla....:D

Član
nidje veze
dokumentarac THE ARRIVALS itekako ima smisla i poprilicno realan i istinit ne kazem da je sve tacno ali vecina jeste
ko se ikad posavjetovao s Kur'an-om ili citao ili zna malo vise o vjeri ne samo islamu vec krcanstvu itd uvjerice se da je istina i da sve vec pise,
tako da bez glupih komentara

Član
a ovo sam ja slucajno naletio i ucinilo mi se interesantnim...
sorry nisam zapazio prije kad je MTR postavio ;)

polako odgledati ovaj pa koga zanima nek trazi dalje....

ja vec gledam invisible empire vezano za teoriju zavjere :)

svakako da ima istine u svemu tome sto se prica u teoriji zavjere...recimo da je spoznaja interesantna...;)