Docek nove

Docek nove

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Ovo je moglo i pod cavrljanje, ali radije u novu temu. Dakle, ima li ko kakvu konstruktivno ideju, kuda proslaviti? Je li iko vec sta planirao pametno :) Naravno po mogucnosti da ne moram vizu vaditi (grr), nesto u nasim okvirima, da posjedem curicu u auto i da zapalimo negdje na 2-3 dana? Od ovih nasih turistickih ponuda na netu bas i nema hljeba...

Član
Ma ima jos do nove... ti malo poranijo sa planiranjem... mozes nesto preko agencija za planinu srediti mislim ako imas namjeru sa djevojkom slaviti... 2-3 dana ne vracas se kuci, a neces pozaliti vjerovatno zbog toga ;)

Legend
Moguce da ce biti kod mene kuci, Trebalo bi da bude amir-celo, i HuKa, i vidjecemo jos, tek se organizujemo, plus moja cura i njene drugarice, pa eto bujrum...

Član
misim da nije rano za planiranje,sad je pravo vrijeme da se pocne.najbolje ti je na planini da uganjas dok jos ima mjesta,bezze bi bilo da ides u susjedne zemlje kad mi imamo skoro sve isto ovdje.

Član
Jebiga, to i ja kontam. Gledam tuge, azurna obala s prevozom iz slo i 3 nocenja 140 eura po osobi....e moja bosno....ti i tvoji pasosi.....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.