Doboj - nesreca

Doboj - nesreca

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad cuo znaci nesreca kod Doboja motociklist je nastradao sad ako ko ima informacije nek stavlja zanima me jer je osoba izgleda koju poznajem

Teško ozlijeđena dvojica motociklista
U nesreći su učestvovala tri motocikla koja su se kretala u pravcu Maglaja...

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jučer oko 15 sati dogodila na magistralnom putu Doboj - Sarajevo, u naselju Mravići kod Doboja, teške povrede zadobili su motociklisti Nedžad Husukić (24) i Jasmin Bradarić (27) iz Liješnice kod Maglaja.

Bradarić je poslije zbrinjavanja u tešanjskoj bolnici porevezen u Kantonalnu bolnicu Zenica, dok je Husukić zadržan u Općoj bolnici u Tešnju. U nesreći su učestvovala tri motocikla koja su se kretala u pravcu Maglaja. Iz još neutvrđenih razloga vozači su izgubili kontrolu nad motociklima i, sletjevši s puta, udarili u betonsku ogradu.

Član
mirza_mali je napisao(la):
Dana 15.03.2009. godine, na magistralnom putu M-17 u mjestu Matuzići, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali: motocikl "kawasaki", registarskog broja 764-P6, kojim je upravljao B.J. iz Maglaja, motocikl "yamaha", registarskog broja R-J559, kojim je upravljao B.E. iz Maglaja i motocikl "yamaha", registarskog broja 266-J-634, kojim je upravljao U.N. iz Maglaja. U nezgodi teže povrede zadobio je B.J., dok su B.E. i H.N., kao i njihovi saputnici B.A. i B.S., obe iz Maglaja, zadobili lakše povrede. Od strane istražitelja PS Maglaj izvršen je uviđaj, na čelu sa dežurnim tužiocem, kao i sudskim vještakom saobraćajne struke.

boga mi tri, imaju dvije yamahe

tri motora ja nemogu da vjerujem cuo sam da je ovaj jedan kritino za sarajevo je prebacen na aparatima. samo jos nikom nije jasno kako su mogli sva trojica da poslijecu zajedno

bio sam na mjestu dogadjaja, znam likove koji su nastradali...
Kod prvog se desilo da je zablokirala zadnja guma, a posto nisu drzali rastojanje druga dva u pokusaju da ga izbjegnu, "zaplesu" i zavrse ovako kako su zavrsili...
zadnja dva motora, dva momka i dvije djevojke su sada uredu, al momak koji se bio prvi, sam, u kriticnom je stanju jos uvijek i male su sanse,a i ako prezivi ostat ce invalid...
stvarno mi ih je zao, jer stvarno nisu nikada divljali niti brzo vozili, ljudi jednostavno uzivali u motorima i voznji i to se desi... pravi zaljubljenici u motore...

Član
evo iskreno nedo bog nikom i dabogda i ovaj prezivio da mu nebude nista .... samo ako mene pitas onog trena kad kupis motor, kupio si sebi smrt .... tako da u jednu ruku sami su sebi KUPILI to sto im se desilo, i ne mislim samo na ove, mislim na motoriste opcenito .... :icon_cry:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.