M Mk1Cabrio Član 31.03.2017 #1 Zanima me jel ima neko mjere ili jos bolje neku shemu(crtez)sa svim mjerama za distance za golfa 1 cabria...(koliki treba biti promjer distance).
Zanima me jel ima neko mjere ili jos bolje neku shemu(crtez)sa svim mjerama za distance za golfa 1 cabria...(koliki treba biti promjer distance).
davor soldo Član 31.03.2017 #2 Kakva crna shema,izmjeri koliku ces distancu stavljat,izmjeri dio gdje ti sad ljega distanca I pravi...
Kakva crna shema,izmjeri koliku ces distancu stavljat,izmjeri dio gdje ti sad ljega distanca I pravi...
M Mk1Cabrio Član 31.03.2017 #3 Pa nemam sad distance trebo bi mjere za majstora pa me zanima koliki promjer dostance treba bit
MaHa Styling Član 31.03.2017 #4 Debljina distance, promjer centralne rupe, raspon sarafa ide 4x100. Najbolje zovi ljuboja on ce ti to jeftino napravit ljuboje na piku
Debljina distance, promjer centralne rupe, raspon sarafa ide 4x100. Najbolje zovi ljuboja on ce ti to jeftino napravit ljuboje na piku
-iEx- Član 01.04.2017 #7 I moze li mi neko reci koliko ovo kod nas kosta, kad narucis da ti neko napravi? Kod nas mislim na bosnu...
I moze li mi neko reci koliko ovo kod nas kosta, kad narucis da ti neko napravi? Kod nas mislim na bosnu...