Član
Baca mi ulje na dihtungu glave motora i na usisnoj grani... Bio sam otišao kod jednog majstora da mi mijenja semeringe na poluosovinama i da uradi taj dihtung al kad sam vidio kako mi je isfučerio ovo sa semmerinzima odustao sam od daljnih radova... jbte uze čekić lupa po onom ulazu gdje idu poluosovine i kad je nakon po sata izvuko onaj dio iz mjenjača poče "nije dobro, ovo ti je slomljeno. zboh toga ti je puštalo ulje" a on smrsko podlošku onu lupanjem i čekićem... i naravno to nema nigdje kupit moram kupit cijeli mejenjač... onda od onog lupanja oštetio je i onaj dio gdje se natiče semering i nakon što se dobro izlupao onim čekićem zovnu me i kaže "vidiš, ovo ti je neko prije nešto radio oko ovoga... vidiš ova oštećenja... moram stavit neku masu da ne pušta (ne znam kako se ono zove)" malo je falilo nervni slom da doživim... da mi je naći majstora koji je stručan i koji radi kako bog zapovijeda da održavam auto... gdje god sam otišao više sam štete imao nego koristi...
E sad mi treba neko u kantonu sarajevo ko dobro radi oko motora da odem promijenit taj dihtung... vjerovatno će morat i glava na ravnjanje... znam da je to ozbiljan posao i nebi želio da mi neki dunđer sje motor...
Eto ako neko ima majstora koji zna šta radi nek napiše ovdje ili na pp... Unaprijed se svima zahvaljujem...
E sad mi treba neko u kantonu sarajevo ko dobro radi oko motora da odem promijenit taj dihtung... vjerovatno će morat i glava na ravnjanje... znam da je to ozbiljan posao i nebi želio da mi neki dunđer sje motor...
Eto ako neko ima majstora koji zna šta radi nek napiše ovdje ili na pp... Unaprijed se svima zahvaljujem...