nismo Administrator 18.01.2007 #4 toooooooo danas mi je ajdin_ze javio izgleda da su papiri ok vjerovatno ga uzimam
Fele Putovanja.ba Administrator 18.01.2007 #5 Hajd nek ti je sa srecom, cekam taj dzir da me provozas
Fele Putovanja.ba Administrator 18.01.2007 #7 Ovaj sto sam stavio, mozel biti da je ovo neka Rally verzija :lol:
Fele Putovanja.ba Administrator 18.01.2007 #9 Ma vidim ja da ima neku bruku konja, pa pitam, cini mi se da jest GTD
nismo Administrator 18.01.2007 #12 rate raste dobra zaj...cija uvije dobro dodje al prekidose nas steta sad moramo cekati novu zrtvu
Fele Putovanja.ba Administrator 18.01.2007 #13 nissmo je napisao(la): rate raste dobra zaj...cija uvije dobro dodje al prekidose nas steta sad moramo cekati novu zrtvu Kliknite za proširenje... E jbg nisu trebali, al skonto je kako ste reputation davali.
nissmo je napisao(la): rate raste dobra zaj...cija uvije dobro dodje al prekidose nas steta sad moramo cekati novu zrtvu Kliknite za proširenje... E jbg nisu trebali, al skonto je kako ste reputation davali.
Fele Putovanja.ba Administrator 18.01.2007 #15 Mene Selma pita sta ono radim? hehe kaze ubit ce se dijete kad sazna :lol: