Danas 3 udesa

Danas 3 udesa

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Prvi koji sam vidio bio na AP na raskrsnici kod ASE Golf 2 i Renault Megan ...fino su se spucali
Drugi na otoci 2 ili 3 auta nisam siguran i ovaj treci maloprije gledma na TV u teze povrijedzeni VW Golf 3 i Audi A8
ako ima neko vise info neka nadopuni

p.s ovo strasno stalno se sudaraju svaki dan bude minimalno 2 3 udesa , strasno :icon_confused:

IGY

Član
vidio sam jedan u rajlovu 45 minuta isao do kuce :icon_cry:
polupalo se vise auta noisam vidio koja drot kreten u mraku stoji bez floroscentnog prsluka, sreca pa je pistao na pistu inace bi ga zgazio :lol:

Član
vidio sam ja danas ovaj na alipasinu! lik sa meganom zveknuo u golfa. na meganu strane table,ja mislim da je on prosao kroz crveno

U sarajevskoj ulici Bulever Meše Selimovića danas u 13.20 sati došlo je do sudara automobila "Golf“ kojim je upravljao Nail Kukan (19) i "Renault Megana“ kojim je upravljao P. A.

U CUM bolnice Koševo prevezeni su Medina Porobić (35), saputnica iz „Renault Megana“, i Nail Kukan (19).

"Pacijentica je zadobila lom lijeve potkoljenice i trenutno se nalazi na Odjelu ortopedije, dok je 19 – godišnjak zadobio udarac u glavu, ali nakon pregleda konstatovano je da nema lomova niti drugih povreda, te je pušten na kućno liječenje“, kazala je u izjavi za Sarajevo-x.com Biljana Jandrić, portparol bolnice Koševo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.