Daljinski !!!!!!!

Daljinski !!!!!!!

Treba mi jedna info znam da cu dobti tesko odgovore al nikad se nezna naime radi se o sljedećem prije 5 godina kad sam kupio auto ugradio sam alarm i sada naknadno daljinsko centralno sve mi je na istom daljinskom problem je sljedeći imo sam dva jedan sam izgubio prije godinu dana a jučer sam sjebo drugi tj ispali mi ključevi i puko daljinski neće škakavac da radi elektronika radi al je plastika pukla tj vise nije kao prije sav se klima itd e sada imam nov skakavac sa elektronikom od golfa 4 dali je moguce upasat plocicu od elektronike i dugmad u taj daljinski orginalni od golfa 4 posto moj nema nigdje kupit a tesko ga napravit tj mogo bi se zaljepit al nije to to nevolim kentre

UNAPRIJED HVALA NA ODGOVORIMA :)

Član
ja znam da ima momak u zenici koji se bavi slicnim stvarima,ali to ti je podaleko,eto pokusaj s tim sto ti sugradjani predlazu,ja mislim da se moze sredit,,,jednom prilikom sam cuo da se daljinskom samo mijenja frekvencija,ili sta vec,tako da moze na drugo auto,sad je li istina:icon_rolleyes:

znam teslu extra samo sto je ovaj izumio vesla nije sijalicu sala poznajem momka i znam gdje im je servis oticu ovih dana da vidim kakvo im je misljenje za to sve kontam da sam počmeme kemijat al samo cu unakazit orginalni koji je nov zato je bolje odnjet ako moze ista ucinit nek uradi

Član
ako ti je daljinsko odvojeno od alarma jeftinije ti je daljinsko kupiti i zamijeniti nego to tako mudati iskreno...

RS TURBO je napisao(la):
ako ti je daljinsko odvojeno od alarma jeftinije ti je daljinsko kupiti i zamijeniti nego to tako mudati iskreno...

sve je na jednom daljinskom otvaranje zatvaranje alarm sve samo se na glavni modul sad dokopco daljinsko i motore sve radi sa istog daljinskog sutra idem u ovaj servis pa da vidim da mi prepauje sve u onaj orginalni daljinski