dali mogu naručit manju tablicu

dali mogu naručit manju tablicu

Član
kada odem u mup prije nego što išta pitam odgovor će biti NE
registrio sam motor tomos i tri godine radim na njemu da ga dovedem u stanje da makar kako tako izgleda ko ovi noviji motor a ne ko stari tomos i sada moram natakarit veliku tablicu na njega, ma nema šanse. Iako mi nije jasno zašto su se policajci na mene zakačili koda sam okorjeli kriminalac. Ugl. dali imate neke inforamcije dali se može naručit neka mala tablica,pristojne dimenzije za mopede

Član
ista tablica je za sve motore,nek ti neko napravi manju nju postavi,a ovu drzi uvijek uz motor i probaj se izvuci na lijepe rijeci i na styling

Član
pa naravno da je propalo,to sto se tomos pravio prije 40 godina kad su bile male tablice i sto bi ti volio da tako moze je druga prica...
probaj onak kako ti rekoh pa mozda te koji pusti,slozi mu pricu kako si naslijedio od djeda koji je umro i zadnje su mu rijeci bile,sine moj cuvaj mi tomosa i eto ti ga cuvas

Član
lov2xlr8 je napisao(la):
pa naravno da je propalo,to sto se tomos pravio prije 40 godina kad su bile male tablice i sto bi ti volio da tako moze je druga prica...
probaj onak kako ti rekoh pa mozda te koji pusti,slozi mu pricu kako si naslijedio od djeda koji je umro i zadnje su mu rijeci bile,sine moj cuvaj mi tomosa i eto ti ga cuvas
takv a slična situacija je bila kod mene

Član
ovako ću ja nešto sebi skemijat

ma dobro i za tomosa ni na ksutera ta tablica nemože i njemu narušava izgled, ali skuter ima blatobran a moj tomos ne(zapravo ima ali sam ga skinuo)
nije samo ista tablica za velike i male motore nego je ista za sve motore i za aute

Član
nije tablica za motor ista kao i za auto,to je valjda jasno,za auto imas dvije velicine,ruznu kockastu kao ova sa slike,i normalnu :)