Dali je skupo???*

Dali je skupo???*

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nasao sam na jednom otpadu GTI sjedista u dobro su stanju 40km jeli skupo i nasao sam motor gti mislim da je 1.8 ne znam tacno sa papirima 200Km ??

motor sa papirima za te pare nije skup, bez papira ide otprilike 150KM taj motor (1,8 GTI 75kW), a sjedista zavisnosti u kakvom su stanju, ali nisu puno ako su ok

BHT Ovisnik
sjedista su dzabe jbt ako ista valjaju,ja kad sam mami trazio za njenu jettu obicna 2 sica 150km traze

he ma dace on meni to sve za 200 stoje mogu se cjenkati !!a znam da ce pristati hvala opet na odg ipak bolje se raspitat neg djaba uzet ha ya;);):123:

Član
Set obicnih sjedista ako su tip-top stanje, dakle 2 prednja i zadnja klupa idu po 150km, a isto tako i GTI-ova, dakle nema razlike u cijeni, sto je malo glupo ali istinito, stoga ta sjedista nisu skupa ako su oba 40km i ako nisu polomljena i razderana itd.. A motor se krece od 200-300km sa papirima, sve zavisi gdje i kod koga naletis...

heh mogu ja tebi reci gdje je otpat ali ti kupi sve ostalo osim tog sto sam naveO :D

Da covjek mi daje oba sjedista za 40 km i to jos bi se mogao cjenkati a nisu polomljena malo je samo poderan sa strnae nista strasno ! a motor je kako sam vidio top !

Član
MawiGenius je napisao(la):
heh mogu ja tebi reci gdje je otpat ali ti kupi sve ostalo osim tog sto sam naveO :D

Da covjek mi daje oba sjedista za 40 km i to jos bi se mogao cjenkati a nisu polomljena malo je samo poderan sa strnae nista strasno ! a motor je kako sam vidio top !
Heh ne treba meni broj, imam ja otpad ;) A moguce da je covjek prodao nekom druga sjdista i ta dobio besplatno, tj ostavio mu ih ovaj, sto se meni takodjer zna desit, pa je onda zuar uzet bilo koliko ;)

eheh nije ova sjedista su bila i siroku gti sjedista su top dobicete sliku za koji dan a kupio sam ih za 35 KM heh obadva

ErRoR je napisao(la):
MawiGenius je napisao(la):

Heh ne treba meni broj, imam ja otpad ;) A moguce da je covjek prodao nekom druga sjdista i ta dobio besplatno, tj ostavio mu ih ovaj, sto se meni takodjer zna desit, pa je onda zuar uzet bilo koliko ;)

daj ako imas otpad imal sta za korsu...nidje nemogu nac pepeljaru za corsu A onu prije redizajna...znaci velka ona pepeljara ispod radia dole naspram mjenjaca...znaci dje god sam na otpadu nesto uzimo ta pepljara il je slomnjena il je nema...haman im to bila boljka :D i ako imas vrata prednja od korse A sa 4 ili 5 vrata...al da su zdrava skroz...neda mi se ova moja vise krpit...sorry za off

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.