Član
Nasao sam na jednom otpadu GTI sjedista u dobro su stanju 40km jeli skupo i nasao sam motor gti mislim da je 1.8 ne znam tacno sa papirima 200Km ??
Heh ne treba meni broj, imam ja otpad A moguce da je covjek prodao nekom druga sjdista i ta dobio besplatno, tj ostavio mu ih ovaj, sto se meni takodjer zna desit, pa je onda zuar uzet bilo kolikoMawiGenius je napisao(la):heh mogu ja tebi reci gdje je otpat ali ti kupi sve ostalo osim tog sto sam naveO
Da covjek mi daje oba sjedista za 40 km i to jos bi se mogao cjenkati a nisu polomljena malo je samo poderan sa strnae nista strasno ! a motor je kako sam vidio top !
ErRoR je napisao(la):Heh ne treba meni broj, imam ja otpad A moguce da je covjek prodao nekom druga sjdista i ta dobio besplatno, tj ostavio mu ih ovaj, sto se meni takodjer zna desit, pa je onda zuar uzet bilo kolikoMawiGenius je napisao(la):heh mogu ja tebi reci gdje je otpat ali ti kupi sve ostalo osim tog sto sam naveO
Da covjek mi daje oba sjedista za 40 km i to jos bi se mogao cjenkati a nisu polomljena malo je samo poderan sa strnae nista strasno ! a motor je kako sam vidio top !