Dali ima Vulkanizer u Olovu ?

Dali ima Vulkanizer u Olovu ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
ljudi zna li ko od vas da li ima gdje kakav vulkanizer u KLADNJU :) posto treba da se nadjem sa momkom za felge u Olovu :)

Član
Ima član sa foruma iz Olova, sa zelenom dvicom. On ima mehaničarsku radnju i vulkanizersku ja mislim. Sa desne strane kad se ide za Sarajevo. ;)

Član
zlajaaa je napisao(la):
Ima član sa foruma iz Olova, sa zelenom dvicom. On ima mehaničarsku radnju i vulkanizersku ja mislim. Sa desne strane kad se ide za Sarajevo. ;)

ajd sad cu ga probati naci meni treba vulkanizerska ...da provjerimo na masini jesul felge sjebane i to :)

Član
MuMa je napisao(la):
zlajaaa je napisao(la):

ajd sad cu ga probati naci meni treba vulkanizerska ...da provjerimo na masini jesul felge sjebane i to :)

A par kilometara dalje sam viđao hrpu guma, tako da mora biti 100%.

Član
rodjak imas u olovu vulkanizersku radnju upravu je zlajaa..na ulazu u olovo na desnoj strani je,,nesh fulat..

Član
kakve veze ima vulkanizer u kladnju nije ti to blizu bas tako, a u kladnju ima par vulkanizera

Imaju 2 vulkanizerske radnje u Olovu,samo sto nijedna nerade nedjeljom,pored glavne ceste su nemozes fulat,...a u Kladnju imas 2-3 i koliko znam rade i nedjeljom..E sad gdje ces se s njim nac i kad to je do tebe...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.