Da se prisjetimo sta je bilo na pocetku 2008

Da se prisjetimo sta je bilo na pocetku 2008

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Evo sjetio sam se stare teme gdje su svi sumljali u bi moto kadetta i gdje mi niko nije vjerovao za potencijal toga auta.

Malo pogledajte i prisjetite se :lol:

http://www.bhtuning.com/showthread.php?tid=7292&page=4

Član
Uh bilo bi extra kad bi repo u 2009 godini imao manje malera,zamisli 2 auta iz BiH u 11 sec ili ako bude sve po planu cak i mnogo brze sto se tice baste :cool:

e ovo zasluzuje ogroman RESPECT , pokusao si fino objasniti o kakvoj se zwijeri radi , nisu vjerovali , djela su dokazala tvoje komentare .

jos jednom SVAKA CAST ;)

Član
pa fino sam rekao ali niko mi nije vjerovao;) ,ali neznamjerim nikom,nisu me momci poznavali i mislili su da bezveze lupam,sad znaju da ja sto naumim tako i bude :lol:

Ma tako je uvijek,tako je bilo i sa golfom od nurije pa kasnije sa leonom od zokija svi "veliki majstori" govore nemoze to tako,nece valjati,odmah ce puknuti motor,nemoze 300 ks iz 1.9 tdi motora i sve tako,navikao sam vec na sve to...

Rezultati su cudo,omogucavaju ti da nemoras puno tipkati,na kraju sve se pokaze i sve se vidi na stazi.

Dovoljno je samo na kraju ovako naci neku formalinsku temu i podsjetiti sviju kako je bilo napocetku kad je to svima bilo cudo i nemoguce i kad relano malo ko je vjerovao u ono sto sam fino i stalozeno rekao:icon_smile:

Legend
cestitke basti i krvoloku na kadettu, nadam se da ce se i hota pojaviti ove god na SRu, i da ce repo imati vise srece ;);)

Početnik
KRVOLOK je napisao(la):
Uh bilo bi extra kad bi repo u 2009 godini imao manje malera,zamisli 2 auta iz BiH u 11 sec ili ako bude sve po planu cak i mnogo brze sto se tice baste :cool:

mozda cak i sto se tice mene.. golf NIKADA nije odvozen punim potencijalom, a to ce valjda biti konacno ove godine. :cool:

Član
KRVOLOK je napisao(la):
ma ok kadett ide 15.5 i to je to.
Vidjecemo ove godine kako ce biti,nevodi ovo nikuda.
Na stazi ce sve biti jasno,do tad pozdrav.
Taman su tu negdje Kadet i Bora :lol::lol::lol::lol:

Ovo ti je najjaci komentar ;):123:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.