da se posavjetujem

da se posavjetujem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Legend
evo hocu od druga "error" da kupim opruge za golfa(ko ne zna Golf III)........ zadnje PLAVE i prednje ljubicaste,e sad ko zna koliko koje spustaju i da li bi naprijed bio prenizak jer dobro znamo kakve su nase ceste.....,felge su 15-ke profilom 50??

Član
Ispravak Drug, ja imam zadnje crvene,al sam ti nudio Plave..Jer crvene su nize od Ljubicasti...Plave su vise od ljubicasti,a po meni su ljubicaste taman za nase puteve! Tako da bi dobio onaj efekat otraga visi, a sprijeda nizi..Kao sto sam ti rekao, uskoro na taj fazon radim svoj auto, jer sam vidio nedavno tricu na taj fazon i drama je!

ma stavi ih i u mene je profil 50 imam opruge a neznam dokle ce se spustit auto a i sta ima veze necu se penjat nigdje na ivicnjake

JD.

Član
ErRoR je napisao(la):
Jer crvene su nize od Ljubicasti...Plave su vise od ljubicasti

nema veze sa bojama nego sa firmama cije su opruge, tj ne mora znaciti da ce 2 seta opruga "iste boje" a razlicitih firmi spustati isto...

Član
Marke ne znam ni ja,al sam experimentisao sa oprugama! Plave su vishe od ljubicasti, a crvene nize! Ljubicaste su u rangu sa Zutim,samo sto su djelovale mekse od zutih..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.