Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Da nema neko zute sijalice balonke za starija auta?
Dakle trazim ovakve sijalice. Isle su na starija auto pretezno francuska... Imaju ljudi toga po podrumima ali nikako da nadjem. Balonke takozvane... Evo kako izgledaju:
Ako neko ima neka javi, castim, placam sta vec hocete recite
Ma eto trazim ove zute a ne znam ima li uopste ovih sijalica i obicnih kupiti u shopovima. Ako nema kupiti (a valjda ima majku mu, pogledat cu) onda mi to ostavi Hvala ti
sutra cu pogledat, znam 100 % da imam jednu, al trebalo bi da bude bar jos dva komada jer sam imao motor i bile su mu takve sijalice, pa sam negdje naletio na njih i kupio par komada. Javi se na pp ako ti budu trebale ove obicne
Imam i ja ovakvih al nisu žuto obojene, baš ove žute imaju kod jednog lika na traktoru tu kod nas lako ga prepšoznati po tim svjetlima al ne vjerujem da bi to on skidao
Imam dvije ove zute ali mi je jedna pregorila i od nje nista... A imaju ljudi stariji ovoga, moram malo potraziti i po otpadima da nema na nekom auticu starom.
Ako neko slucajno bude imao a da mu ne treba neka se javi