Da li ste "pocastili" policajca u julu?

Da li ste "pocastili" policajca u julu?

Da li ste u julu "pocastili" policajca?

• Da, pocastio sam ih

Votes: 7 9,6%
  • Nisu me zaustavljali taj mjesec

Votes: 47 64,4%
  • Zaustavili me i oprostili

Votes: 15 20,5%
  • Pisali su mi kaznu

Votes: 4 5,5%

• Total voters
    73
Član
Dakle jedna ANONIMNA ANKETA cisto da vidimo kakva je situacija.. Ne morate pisati nista u komentarima samo odgovorite na anketu..

Član
jednom jesam i to crvenkom i opet mi je dosla kazna kuci i vozacka mjesec dana,i vise nikad,radije cu nekom ko prosi dat cenera nego njima

LSD

Član
samo kazem PISI:icon_smile:
ko ga ebe...ako sam kriv nek pise....valja malo napuniti budzet

Legend
Koji jarane budzet, onaj isti budzet koji kupuje A8mice audije i vikendice po vlasicu i konjuhu, neumu i Orebicu, mani se budalastinje, halal svaki dinar.

LSD

Član
salim se malo za taj budzet...ja sad do skoro imao stav kao i ti...ali u zadnje vrijeme trudim se da postujem zakon pa me i ne zaustavljaju nesto bas....a i kad zaustavi nema razloga za kaznu

Legend
LSD je napisao(la):
salim se malo za taj budzet...ja sad do skoro imao stav kao i ti...ali u zadnje vrijeme trudim se da postujem zakon pa me i ne zaustavljaju nesto bas....a i kad zaustavi nema razloga za kaznu

Slazem se, ja nisam nikad dobio kaznu osim za brzinu, znaci uvjek vezan, uvjek auto ispravno, uvjek sve po PS, nikad alkohol, al znaci NIKAD !!!, jedino mi je problem brzina, jer puno putujem, non stop u kolima, i onda ti postane normalno vozit 100 km/h, u mjestima gdje je 70 a to ti je u principu sve po BIH, tome dodaj jos i veliko i jako auto, i ta stoja se i ne osjeti. Mada sve kazne koje platim su ogranicenje 50, kod mene 70 brzina il slicno, al nikad po gradu, pogotovo ne izmedju kola, i nikad preko pune.