Da li neko ima ove zvucnike za GOLF2!!!!!

Da li neko ima ove zvucnike za GOLF2!!!!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Cao raja hocu da zamjenim stare zvucinke iza sa nekim od ovih ali nemoraju biti bas isti kao sa slika samo da mogu stati sa strana u golfa u gepektu(gdje su originalni) jer necu da busim zadnju plocu ;) :icon_smile:

Zna li iko gdje ima kupiti ovih zvucnika u Mostaru ili da nema neko na forumu pa da se dogovorimo :icon_question: :icon_question: :icon_question:

710bn8cwkr4uprjfizxr.jpg

tthdsj74zaiihjnrz74.jpg

u5pzygjy0njq5z1z06f.jpg

Znaci da skinem stare i stavim samo ove ;) :icon_smile:

t8fvm3s7r8g3igyynm2r.jpg

Član
DJ_M4rko je napisao(la):
Pogledaj u Citluku u audioteam-u imaju svasta od opreme mislim da ces naci takve ;)

Hvala drug a znas li moze li se staviti u auto 6x9 ak osu fabricki 4x6 :icon_question: :icon_question:

Član
e vjeruj da to neznam ako odes u citluk mozes slobodno iznjet zvucnik da izmjeris tako sam ja kada sam uzimo za vrata sebi ;)(ali mislim da bi trebo prosirit rupu malo hehe)

Član
Skrabo je napisao(la):
DJ_M4rko je napisao(la):
Pogledaj u Citluku u audioteam-u imaju svasta od opreme mislim da ces naci takve ;)

Hvala drug a znas li moze li se staviti u auto 6x9 ak osu fabricki 4x6 :icon_question: :icon_question:

nećeš moći 6x9 staviti sa strane to je veći zvučnik širi je,mora na policu ići stavljo je jedan moj rođak

Član
Trozic je napisao(la):
Skrabo je napisao(la):
DJ_M4rko je napisao(la):

nećeš moći 6x9 staviti sa strane to je veći zvučnik širi je,mora na policu ići stavljo je jedan moj rođak

Nasao sam nekakve zvucnike :cool: :cool:
za 25KM pise na njima max180wati :cool:
Pa neznam bili ih uzeo ako su malo bolji od ovih fabrickih ipak djaba su ;) :lol:

Član
zavisi šta slušaš i koliko je jak hu rođak je u fabiji combi imao nazad 4x6 tu negdje cijena malo radili i prokrčili

Član
Trozic je napisao(la):
zavisi šta slušaš i koliko je jak hu rođak je u fabiji combi imao nazad 4x6 tu negdje cijena malo radili i prokrčili

aha haval drug..ma slusam techno i sve sto ima bass :cool:
zanci nista od ovih da ne uzimam:icon_question: :icon_question:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.