Da li je ovo VR6???

Da li je ovo VR6???

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Pitanje, da li ovo može biti fabrički VR. Vlasnik kaže da su skinute lajsne i promenjen volan(verovatno zbog air baga), a da je pravi. Ja se ne razumem toliko dobro u golfa da bih znao koje sve detalje treba da ima, ali mi ovaj deluje kao da je samo ubačen motor...???

A, da link:)

http://www.polovniautomobili.com/oglas993091/volkswagen_golf_3_vr6_reg_na_20_85kw/#1

Fali mu spojler na gepeku i donje lajsne sa strana... to je sto se tice eksterijera...ali opet nisam siguran mozda zavisi od godista..

evo ti detaljno koju opremu vr6 ima:

http://www.golf3forum.de/thread.php?threadid=45711

Član
Meni deluje da su u neka obicna sedišta, da je dosta podignut, da nisu zatanjeni štopovi i još mnogo toga od običnog golfa..

Član
Koliko ima rupa za sarafe u tockovima? GTI od 115 KS i jaci modeli su imali 5 rupa, ostale trojke 4.

Ima instrumente od VR6 i prednja svjetla, volan nije od VR6, auspuh je od GTI, zadnje kraj ne djeluje kao od VR6.

Al imas broj sasije i on ce ti sve reci... :icon_biggrin:

Član
ovo se vidi iz aviona da nije VR6... iznutra je kao mojega brata 1.4 trojka a spolja malo nasminkana

Član
dellas je napisao(la):
Meni deluje da su u neka obicna sedišta, da je dosta podignut, da nisu zatanjeni štopovi i još mnogo toga od običnog golfa..

Ma i meni ovo ne mirise na vr-a, nema ni zadnjeg spojlera i nekakv je dignut, ovo je rucni rad!;)

Član
Pise da se vodi kao 2.0 85 Kw mora da je ta mashina prije bila u njemu pa neku ubacio Vr-a

ovo je neka obicna trica i ako pise da je u papirima 85kw gti to su samo papiri unutrasnjost najobicnija znaci motor je ubacen sa tachom od vr motora i sto se eksterijera tice model ovih felgi ima i 4x100 i 5x100 a na ovoj trici fale pragovi rubovi i zadnji krovni spojler lajsna povis registracije u boju auta i tamni stopovi, jedino je maska GTI/VR6 koju vjetovatno uzeo kao i motor sa nekog vr-a ;)

ima vr golfova bez rubova a lajsne i komplet branici su boji auta i imaju pragova a ovaj je kako golf GL do kraja 94 ima ima branike u boji auta i retrovizore i fale mu pragovi

Početnik
ma ja nije ovo cista posla,cim se on vodi u papirima kao 2.0 tu je prekucan broj motora..bjezi ti od ovog,ovako i ti mozes sebi uradit;)

Član
Nije VR6 pogledaj te felge,4 rupe su a svaki GTI ili VR6 mislim na trojku imao je 5 rupa,dok su ovo na njemu one BBS felge sa 4 rupe sa GT modela,a i unutrasnjost ni blizu VR6 fabricke unutrasnjosti,onda zadnje stopke obicne a trebaju biti one HELLA crne ;) a i fale mu rubovi oni plasticni i pragovi koji su dolazili na VR6 modelima ;)

Član
Tako sam i mislio, hvala svima;) On se drzi price Vr je, kad je carinjen ocarinjen je na 2.0 i slicno...Ovaj auto ako ima trap od obicne trojke on ce se raspasti sa ovim motorom.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.