da kupujem?

da kupujem?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Ovako nesto sam veceras gledao i sve blize sam odlucivanju da narucim ovaj sub,nazalost odustajem od pionirove 15" jer ne znam cime da je napojim....Gledao sam ovo JBL: W15GTi MKII - 15" 5000W subwoofer
15" GTi MKII Differential Drive® Design Subwoofer
Dual Voice coil design (dual 6-ohm, pre-wired as a 3-ohm sub)
Differential Drive® Design (DDD) motor
Die-cast vented basket
Kevlar®-impregnated paper woofer cone
Nitrile-butylene surround
Power handling RMS: 800 watts
Power handling Peak: 5,000 watts
Cut-out diameter: 13-7/8"
Sensitivity: 92dB @ 2.83V/1m
Frequency Response 16Hz ~ 1kHz
Voice-Coil Diameter 3" (76mm)
Mounting Depth 10-1/4" (260mm)
Overall Diameter 5-1/4" (388mm)
Cut-Out Diameter 13-7/8" (353mm)
sta mislite???
i jedan mono blok za njega koji predlazete???????????

Član
joj ej 800 rms 5kW max nidje veze ... i gle mu zavojnica ... :lol:

druze nemoj se nista obazirat na moj komentar, malo mi je smjesan sub prema karakteristikama al to ni u kom slucaju ne znaci da on nevalja ... sto se ampa tice, tesko ce ti bit i to napojit ... ej a sto ne probas ovo vec kad hoces 15-ku, iskreno ja bi je sebi kupio:

http://autosound.hr/ponuda/opsirno/Dragster_DWH_259_High_Tec_Woofer-4-826/

imas cak i cjenu na dnu, a nije brate ni daleko otic po to ;) jos sto je najbitnije nije ni skupa a mislim da ovo veoma dobro nabija + lahko se da napojit snagom s obzirom na zavojnice :cool:

Član
hajde napisi koliko para mislis dat za pojacalo pa da znamo sta da ti preporucimo

a do tad evo jedno meni zanimljivo:
http://www.caraudioni.com/index.php?main_page=product_info&cPath=145_65_117&products_id=636

ovako, odmah da te upozorim, ovo je SQ sub (znaci da jako, jako lijepo svira) i jedan je od najboljih JBL subova, problem je sto ima zavojnice od 2x6ohma i najnize ga mozes spojiti na 3 ohm pa ti treba monstrum od pojacala, i sub zahtjeva stvarno jako pojacalo, znaci treba ti nesto od bar 1.5kw na 4ohma.. a da ga upogonis kako treba onda bar 3-4kw rms na njega.. nije on nista manje zahtjevan snage od onog pioneera.. al da ljepse svira to jest i to xx puta.. al ces lakse nac pojacalo za pioneera zbog otpora zavojnica...

i da.. soundmagus i ovo neide zajedno.. ako ga imas namjeru spojiti na magusa onda ga i ne kupuj..

a sto se tice pojacala najbolje je uzet dva slabija monoblocka nego jedan jaci i spojit ih u link na 3 ohma, onda ce svako pojacalo raditi na 1.5ohm i davat ce vise snage..

npr ta dva JBL monoblocka ako imaju ogucnost linkanja, i da daju bar 1kw na 2 ili 1 ohm

Član
gde prva dal si smesan....imam fino ozvucenje u auto ali hocu nesto.....da ubija.............tu definitivno ce biti dosta zvucnika pa sad malo da cujem vasa misljenja.........inace trpa se u golfa 2...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.