S sub3r Član 27.12.2009 #1 gdje se ima u sarajevu kupiti onaj materijal...sto se prave one masne..treba mi malo duza traka....sta god,samo da je crveno gori pod nogama
gdje se ima u sarajevu kupiti onaj materijal...sto se prave one masne..treba mi malo duza traka....sta god,samo da je crveno gori pod nogama
kavaz Član 27.12.2009 #2 RE: crvena "tkanina" za veliku masnu? a da odes u neku prodavnicu tkanine i uzmes bilo koju (najjeftiniju ) samo nek ti je isjeku onako u sirinu trake i duzine koliko ti treba
RE: crvena "tkanina" za veliku masnu? a da odes u neku prodavnicu tkanine i uzmes bilo koju (najjeftiniju ) samo nek ti je isjeku onako u sirinu trake i duzine koliko ti treba
S sub3r Član 27.12.2009 #3 RE: crvena "tkanina" za veliku masnu? a znam...al bi radije uzeo ono kao papir sto dodje...kao sto uvijek masna bude.... a ako ne bude..onda mi treba lokacija radnje tkaninama iz sarajeva
RE: crvena "tkanina" za veliku masnu? a znam...al bi radije uzeo ono kao papir sto dodje...kao sto uvijek masna bude.... a ako ne bude..onda mi treba lokacija radnje tkaninama iz sarajeva
niksa Član 27.12.2009 #5 imas na carsiji radnji sa stofovima po zelji bar jedno deset i biraj lagano a sve u krugu 200m
S sub3r Član 27.12.2009 #6 hvala svima... sarajevo tekstil...dje dodje a pogledat cu i po carsiji malo...hvala treba mi..da umotam nesto..veliko
hvala svima... sarajevo tekstil...dje dodje a pogledat cu i po carsiji malo...hvala treba mi..da umotam nesto..veliko
Death_beat Član 27.12.2009 #8 kupio auto curi, pa treba da stavi masnu preko cijelog auta. jesam li pogodio?
S sub3r Član 27.12.2009 #10 heh..nisam toliko mocan da kupujem auta..jedino mozda yugu neka zafrkancija je...sa velikom sentimantalnom vrijednoscu jos jednom hvala..ide + za sve osim niksa...moras imati vise postova..pamtim te
heh..nisam toliko mocan da kupujem auta..jedino mozda yugu neka zafrkancija je...sa velikom sentimantalnom vrijednoscu jos jednom hvala..ide + za sve osim niksa...moras imati vise postova..pamtim te
blindery Član 27.12.2009 #11 Da pogledaj na carsiji fakat .. Ima po tim radnjama sa tekstilom na kg ..