Crni Bravo HGT iz Brckog-Bijeljine ?

Crni Bravo HGT iz Brckog-Bijeljine ?

BHT Ovisnik
Pozdrav, da li je nekome poznat ovaj bravo HGT : http://v2.pik.ba/artikal/13349501/fiat-bravo-hgt/
Momak je navodono iz Brckog ili Bijeljine po prici, studira u Tuzli, osim ovog valjda je nedavno uzeo pola 2012god. Kolega bi ga trebao uzeti pa me zanima jel zna netko nesto o njemu da ne bi dzabe dolazili, ili da li ga netko moze pogledati. Navodno je motor i to bez iakkvih problema, jedino tapecirunzi unutra, podizac stakla i kugla mescini sto je on rekao,da je ostalo sve dobro. Svaka informacija je dobro dosla.
Hvala

jel to onaj sto je imo s chipom 210ks pa je sad smanjio na 180ks :D:D
ja bi vam savjetovo da dzabe ne dolazite iako ne poznajem ni auto ni vlasnika mislm da je to ubijeno do bola i nije nikad ni ulje zamijenjeno nego je samo derano,
nek me neko ispravi ako nisam u pravu

BHT Ovisnik
Ocito da je to taj ! Lik je pricao na telefonu da ima cip 200ks, pa smo mu govorili da je to prosto nemoguce haha. Prica je da eto to sice ima od ulaganja, kao motor nema greske bla bla, trebali smo ga mjenjat za punta, punto je bas utegnut, pa radije da vidimo da dzabe ne odemo. Informacija mnogo znaci ako je tako.

Ocito da je to taj ! Lik je pricao na telefonu da ima cip 200ks, pa smo mu govorili da je to prosto nemoguce haha. Prica je da eto to sice ima od ulaganja, kao motor nema greske bla bla, trebali smo ga mjenjat za punta, punto je bas utegnut, pa radije da vidimo da dzabe ne odemo. Informacija mnogo znaci ako je tako.
ma ja ga prco na PIK-u pa je sad smanjio hehe

Član
Ma pun pik hgt mašina da se i bolji naći , nema potrebe da žuri :)

Al vala dobro idu ti HGT :D

Član
vidi se na njemu da je farban i skidane lajse i zatvorene, vjerovatno i udaran, tako da izbjegavati to , posebno od tih tjunera sto na atmosfercu s cipom izvuku 50-60 konja

BHT Ovisnik
Pitali smo ga za zazore, kaze ko naslonio se na zid bla bla... ima ih po piku boljih, al ovo gleda zamjenu za punta

Član
Bjezi od ovog ako je Punto utegnut, ovo je rupa bez dna, bolje nek' voza Punta, ako mu je dosadio, neka trazi nesto drugo ili Punta za kes pa nek' bira.
Kad imas kes, lako je, a ovako ce na silu da da utegnut auto za govno i da ga ukopa u grob.
Vjerujte meni, imam iskustva dovoljno, na zalost i previse.

Super Moderator
Jebli vas zazori oko cega se vi brinete auto strar preko 15 godina haha. Ima bitnijih stvari od zazora pogotovo na fiatu tih godina
Meni se na prvu ne svidja auto pogotovo ti cipovi nesto :D

Član
Nije taj HGT iz brckog jer ne znam nijednog takvog nabrijanog pogotov sa tom ergelom konja. tako da suzi potragu na sela oko bijeljine :)