corrado farovi na duju

corrado farovi na duju

Član
ovako....treba mi informacija....trebaju mi doci neki farovi od corrada...hocu da ih stavim na golfa....eh......da li pase vezni lim od jette i da li maska od corrada odgovara na vezni lim od jette...

znaci molio bih one koji znaju sta sve treba neka kazu...

Član
ja mislim da ti ne pase od jetta-e vezni lim, ali neki limar bi to trebao prepraviti da pase ili da nadjes vezni lim od corrado-a pa to uklopis. masku ce ti definitivno trebati odraditi plasticar jer je corrado ja mislim siri naprijed tako da ce ti maska biti preduga

Početnik
emirEX_sa je napisao(la):
ja mislim da ti ne pase od jetta-e vezni lim, ali neki limar bi to trebao prepraviti da pase ili da nadjes vezni lim od corrado-a pa to uklopis. masku ce ti definitivno trebati odraditi plasticar jer je corrado ja mislim siri naprijed tako da ce ti maska biti preduga

maska od jette ce ti bit dobra uz male preinake ;)

moj prijatelj u mostaru je stavio farove od corrada na golfa 2..Potreban ti je vezni lim od jette 2 i obrva za farove jer kraj farova nije isti neprati se sa blatobranom i maska od jette ili od corrada i na kraju stavis obrvu preko farova da se luft sa strana nevidi to je to

Član
bas mi je prijatelj nesto tako kontao raditi jos prosle godine i spominjao kako bi vezni lim od dzete odgovarao uz male prepravke ali za ostalo ne znam
u svakom slucaju me interesuje kako ce to izgledati
mislim da ce biti dobro ako se fino odradi!
sretno