ekrem_ Član 31.05.2012 #3 Svaka cast jarane !!! Od onakvog sranja napravi pravo auto , sve pohvale i na radu i na ukusu .
GolFanatiCars Član 31.05.2012 #6 sve je odlicno svidja mi se jedino sto mislim da bi ga ucinilo ljepsim je maska novija tipa :icon_smile:
sve je odlicno svidja mi se jedino sto mislim da bi ga ucinilo ljepsim je maska novija tipa :icon_smile:
C corrado87 Član 31.05.2012 #7 cekam novu masku bez znaka treba stic uskoro ovo je maska starog tipa!
C corrado87 Član 14.06.2012 #11 nekaci nista izprobano je sa dvojicom nazad! ado_d je napisao(la): Izgleda predobro Jesi li mu unutrasnjost sta radio? Kliknite za proširenje... hvala drug nisam os stigo al bice klasika samo rucke i detalji sa carbon folijom!
nekaci nista izprobano je sa dvojicom nazad! ado_d je napisao(la): Izgleda predobro Jesi li mu unutrasnjost sta radio? Kliknite za proširenje... hvala drug nisam os stigo al bice klasika samo rucke i detalji sa carbon folijom!
C corrado87 Član 14.06.2012 #13 ostace samo os napred moram naci glavcine sa 5 sarafa i diskove od troke gti 280mm kljesta mi pasu moje!
ostace samo os napred moram naci glavcine sa 5 sarafa i diskove od troke gti 280mm kljesta mi pasu moje!
enesss Legend 14.06.2012 #15 iako auto bude puno vise na 18-kama , ovo strasno dobro izgleda , trpaj jos slika