corel ako tko moze

corel ako tko moze

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
BHT Ovisnik
pozdrav,jel moze tko ovo uraditi u corelu da mozemo izraditi za auto:icon_smile:
bht2.jpg

hvala

BHT Ovisnik
jesi,poslao si 2 bijele,al sam tad ljepio na maminu jettu,sad imam svoju jettu pa mislili ja i sandy_mo sa foruma napraviti nama,isli tamo u tiskaru,ja mu govorim koji font,da smo nasli na internetu,ovo ono,on glup,govori uradite to u corelu pa donesite

Legend
ne razumijem zasto mora u corelu,samo odnesi taj font u drugu stampariju i dovidjenja prijatno

Nexus je napisao(la):
ne razumijem zasto mora u corelu,samo odnesi taj font u drugu stampariju i dovidjenja prijatno

hoce lik u corelu jer je taj u stampariji levat i ne zna nastimati drugacije dimenzije, ako hoces kole zavrsicu ti ja cim dodjem kuci, sad sam na faxu, samo stavi koje dimenzije ili nisu bitne :cool::cool:

BHT Ovisnik
nezz jkako da to objasnim,al racunaj da je slovo visoko mozda 3cm sa 2cm,odprilike duzina izađe 25 cm

Majstore, sorry, citav dan nisam kuci, i sad sam upao na 10 min pa rekoh da obecanje ispunim, mislim da je to to, ako sta bude trebao mjenjati taj lik budi kraj njega i to je to, slika je vektorska pa nece gubiti na kvaliteti. pozzzz i sorry za kasnjenje

http://rapidshare.com/files/300652296/bht_for_col3.cdr.html

;);)

BHT Ovisnik
ma nikakv problem,hvala puno,taman htjeo napisat jer tek sad vidim na maminoj jetti 28cm sa 2cm sve,al nema veze:cool:

Član
da se ubacim ovdje..znal neko gdje rade u sarajevu ove naljepnice..prednost stari grad ;)

@cole...samo naprijed :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.