CITROEN JUMPER 2007

CITROEN JUMPER 2007

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Legend
Dali je imao neko iskustva sa ovim kombijem. Imam 2007 Jumpera,, i na 4 kombija mi ne fata rucna kocnica, plocice su zamjenjene sve odradjeno nastelovano ali kad povu ces rucnu kao da je i nema. Dok na jednom od njih konstantno blokira zadnji tocak, cak i kad nije povucena rucna. Ostane zaljepljena plocica.

MTR

Član
daki je napisao(la):
Dali je imao neko iskustva sa ovim kombijem. Imam 2007 Jumpera,, i na 4 kombija mi ne fata rucna kocnica, plocice su zamjenjene sve odradjeno nastelovano ali kad povu ces rucnu kao da je i nema. Dok na jednom od njih konstantno blokira zadnji tocak, cak i kad nije povucena rucna. Ostane zaljepljena plocica.

jel kod njih nazad disk ( mislim da jest ) , standardna boljka na kombijima , zapekne potisni klip i onda ne radi nista , skidaj celjust i razradjuj

Legend
MTR je napisao(la):
daki je napisao(la):

jel kod njih nazad disk ( mislim da jest ) , standardna boljka na kombijima , zapekne potisni klip i onda ne radi nista , skidaj celjust i razradjuj

Jest disk. Imas li jos kakav savjet, obzirom da sam to prvo uradio.

MTR

Član
pa po pravilu bi u unutrasnjoj stijenci diska trebale biti pakne od rucne , znaci skidaj disk komplet

Početnik
Kakvi su to majstori a to nemogu rijesit..Eto MTR je bio brzi,samo skinit sve i razradjivat,nema druge

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.