ciscenje dizni?

ciscenje dizni?

Član
negdje sam nacuo da ima negdje u lukavici lik cisti dizne pa me interesuje ako zna ko gdje je tacno to ili negdje drugo i koja je cijena otp?

Član
ultrazvucno ciscenje dizni, skoro bila tema istog sadrzaja, tamo je bas neko od forumasa napisao broj, pokusaj na search ;)

slavko preko puta crkve, cim se popenjes uz vraca i krenes spustati prema lukavici s lijeve strane ima crkva, tacno preko puta nje ti je on, cijena po dizni oko 5-15km ne znam kako odredjuje to, ultrazvucno radi ali ako su maloomske dizne ne moze ih raditi,,,,,

na putu lukavica - nedžarici, iza terex pumpe a prije imzit pumpe, ima servis auspuha s desne strane i radje ciscenje dizni nekim uredjajem, cijena 40-60KM a radi se 2h ;)

Član
Brum Brum je napisao(la):
ima 20km ciscenje 4 dizne, ultrazvucno. nemam broj covjeka, ali znam gdje je

gdje brume pokusaj objasniti, cuo sam da neki daje garanciju!?

a koga bi preporucili da je pouzdan!?

Član
jbg vi mene sad bas zbuniste sa tim cijenama, ja kad sam se raspitivao receno mi je 60km po dizni

Član
kad krenes sa dobrinje prema vracama, imas onu pumpu sa desne strane, nastavis tom cestom i vidjeces na desnoj strani skretanje za manastir neki, crkva neka, tu skreni desno, i cim se popnes uz brdo idi lijepo skorz do crkve i odmah preko puta crkve imas covjeka koji to radi, ne mozes fuliti.

na puntu su visoko omske dizne, meni uzeo 20km za 4 dizne.

http://maps.google.com/maps?saddr=43.841817,+18.396862&daddr=43.838342,18.394985&hl=en&sll=43.839495,18.395308&sspn=0.006315,0.013937&mra=me&mrsp=1,0&sz=17&t=h&z=17

tacka a su ti vraca, tacka b je slavko, ovaj za kojeg ti brum govori

Član
kad krenes sa dobrinje prema vracama, imas onu pumpu sa desne strane, nastavis tom cestom i vidjeces na desnoj strani skretanje za manastir neki, crkva neka, tu skreni desno, i cim se popnes uz brdo idi lijepo skorz do crkve i odmah preko puta crkve imas covjeka koji to radi, ne mozes fuliti.

hvala brume, samo koliko to traje vremenski?
mislim da sam skontao otprilike ako ne skontacu svaki dan tuda prolazim!

tnx zen_3dom

Član
Bila nedavno tema, ja napisah i gdje ima lik u Sa koji to radi. Pa ako hoces pogledaj...

http://www.bhtuning.com/gdje-uraditi-ultrazvucno-ciscenje-dizni-t-60806.html

I ne kontam kakvu ce ti garanciju dati? Ovaj ima i aparat i cim mu doneses dizne moze ih odmah provjeriti, i kad ih ocisti opet ih provjeri i odmah vidis jel rade kako treba (jesu ociscene) il nisu. Ne treba ti garancija, a ne moze ti je on ni dati, nisu njegove dizne :D Sto se tice cijena ne znam, morat ces sa njim vidjeti.

Član
s1ck je napisao(la):

hvala brume, samo koliko to traje vremenski?
mislim da sam skontao otprilike ako ne skontacu svaki dan tuda prolazim!

tnx zen_3dom

20minuta, a ako budes htio zovni oticemo zajedno nije mi mrsko ;)

Mislim da se nisam zajebavao :icon_confused:

Harli_team je napisao(la):
Mislim da se nisam zajebavao :icon_confused:

evo primjera šta se dešava, ne objašnjava proceduru ali nešto slično sam i ja radio samo bilo je home made

http://www.youtube.com/watch?v=DUPqrgZdIU8&feature=player_embedded[/my-youtube]

Član
Ovo gore je uredjaj na kojem se testiraju dizne, prije i poslije ciscenja. A ciste se u "kadici" sa posebnim sredstvom...