Ciro napusta nogometnu reprezentaciju BIH

Ciro napusta nogometnu reprezentaciju BIH

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Legend

ĆIRO više ne želi voditi reprezentaciju jer je kako kaže, okružen ljudima koji mu rade iza leđa, a s takvima ne želi surađivati.

U razgovoru za Index, trenutni izbornik BiH reprezentacije Miroslav Ćiro Blažević potvrdio je kako namjerava otići s izborničke funkcije, nezadovoljan jedinstvom u Savezu te nemogućnošću za dogovor sa čelnim ljudima te organizacije.

Naime, Ćiro je naprosto poludio pri izboru novog glavnog tajnika Saveza. Razgovarao je s trojicom članova Predsjedništva oko toga tko će biti novoizabrani tajnik te su mu oni odgovorili kako su oko toga pitanja jedinstveni te da će se naći zajednički jezik. No, kasnije se ispostavilo da to nije tako. Ćiro je optužio potpredsjednika BiH Saveza Sulejmana Čolakovića, koji namjerava preuzeti funkciju glavnog tajnika, da ga je obmanuo po tom pitanju te blatio u medijima rekavši kako se Ćiro nema što miješati u pitanja unutar Saveza.

"Mi jednostavno ne možemo naći zajednički jezik. Oni su nejedinstveni oko bilo čega, ja to stvarno ne razumijem. Kako uopće takvi ljudi mogu voditi jedan nogometni Savez? Jedno mi kažu, a onda rade sasvim nešto drugo. Optužuju me da se miješam u stvari o kojima ne trebam brinuti, no dobro im je bilo kada sam stvorio ovakvu današnju reprezentaciju", kaže Ćiro za Index.

Jeste li donijeli konačnu odluku?

"Nema nikakvog smisla da se zajebavamo međusobno. Ja ću se s njima naći i razići ćemo se civilizirano i ljudski", zaključio je Miroslav Ćiro Blažević.

pa dokle munibe vise :S

Član
pa jebo majku ti ljudi vise nisu normalni majke mi...munibe...krshina si teska...ccc...:icon_mad:

Legend
ako se ovo desi
pa jebo prosle demonstracije sta ce sada da bude, ne znam kako ih nije stid i strah.. izlgeda da nisu svijesni sta rade..

Član
sve do jednom jarane...doce im ovo glave kad tad...jer sto je previse previse je...igraju se sa strpljenjem ljudi a ono polako dolazi do kraja...s ovim ako bude kako ovde kazu kap bi prelila casu..garant...

Početnik
Death_beat je napisao(la):
kad se sta moglo od cire uzeti za ozbiljno...sutra ce vec biti neka 184 prica...pusti...

hmm... a savez je, kao, ozbiljan?! pa, jeste, imas pravo, preozbiljno se oni zaj**** sa strpljenjem i igraca i navijaca!

bilosto je napisao(la):
Death_beat je napisao(la):
kad se sta moglo od cire uzeti za ozbiljno...sutra ce vec biti neka 184 prica...pusti...

hmm... a savez je, kao, ozbiljan?! pa, jeste, imas pravo, preozbiljno se oni zaj**** sa strpljenjem i igraca i navijaca!

ma zna se kakav je savez, vjerujem ja da je stvarno bilo ovako kako je ciro rekao i jos i gore, jer zna se kakva su djubrad u savezu....ali kazem da ciro nece otici iz repke ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.