Legend
ĆIRO više ne želi voditi reprezentaciju jer je kako kaže, okružen ljudima koji mu rade iza leđa, a s takvima ne želi surađivati.
U razgovoru za Index, trenutni izbornik BiH reprezentacije Miroslav Ćiro Blažević potvrdio je kako namjerava otići s izborničke funkcije, nezadovoljan jedinstvom u Savezu te nemogućnošću za dogovor sa čelnim ljudima te organizacije.
Naime, Ćiro je naprosto poludio pri izboru novog glavnog tajnika Saveza. Razgovarao je s trojicom članova Predsjedništva oko toga tko će biti novoizabrani tajnik te su mu oni odgovorili kako su oko toga pitanja jedinstveni te da će se naći zajednički jezik. No, kasnije se ispostavilo da to nije tako. Ćiro je optužio potpredsjednika BiH Saveza Sulejmana Čolakovića, koji namjerava preuzeti funkciju glavnog tajnika, da ga je obmanuo po tom pitanju te blatio u medijima rekavši kako se Ćiro nema što miješati u pitanja unutar Saveza.
"Mi jednostavno ne možemo naći zajednički jezik. Oni su nejedinstveni oko bilo čega, ja to stvarno ne razumijem. Kako uopće takvi ljudi mogu voditi jedan nogometni Savez? Jedno mi kažu, a onda rade sasvim nešto drugo. Optužuju me da se miješam u stvari o kojima ne trebam brinuti, no dobro im je bilo kada sam stvorio ovakvu današnju reprezentaciju", kaže Ćiro za Index.
Jeste li donijeli konačnu odluku?
"Nema nikakvog smisla da se zajebavamo međusobno. Ja ću se s njima naći i razići ćemo se civilizirano i ljudski", zaključio je Miroslav Ćiro Blažević.
pa dokle munibe vise :S