Lexillium Član 19.03.2011 #1 Moze li neko da mi kaze ko ima Etku,kataloski broj ventilacione cijevi,koja ide kroz/ispod naslonjača za ruku,od Golfa 5? Zahvaljuem :icon_smile:
Moze li neko da mi kaze ko ima Etku,kataloski broj ventilacione cijevi,koja ide kroz/ispod naslonjača za ruku,od Golfa 5? Zahvaljuem :icon_smile:
aServis Član 19.03.2011 #2 Nemam etku, ako hoćeš puhalo na naslonjaču treba ti ova 1k0 819 633 i unaslonjaču bi trebao da imaš ovu 1k0 864 255b Trebam li ti reći koliko je lako ubaciti ovu cijev :icon_smile:
Nemam etku, ako hoćeš puhalo na naslonjaču treba ti ova 1k0 819 633 i unaslonjaču bi trebao da imaš ovu 1k0 864 255b Trebam li ti reći koliko je lako ubaciti ovu cijev :icon_smile:
Lexillium Član 20.03.2011 #3 Ne trebaš...samo mi trebaš reći znaš li koliko košta otprilike ili da ih sam nazovem?:lol: Našao sam online katalog dijelova za VAG,pa sam našao i kataloske brojeve...u svakom slucaju ti zahvaljujem ... može lock
Ne trebaš...samo mi trebaš reći znaš li koliko košta otprilike ili da ih sam nazovem?:lol: Našao sam online katalog dijelova za VAG,pa sam našao i kataloske brojeve...u svakom slucaju ti zahvaljujem ... može lock