Cijena registracije?

Cijena registracije?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
dobra tema :cool:
ja bi volio da neko detaljno objasni sta sve ulazi u cijenu reg. da se moze okvirno izracunat :icon_smile:

Početnik
umene 87 godiste 1.6 dizelo 16xx kubika ..tehnicki ,osiguranje,registrovan i nove table na autu me dodje 380 MARKI:icon_smile:

Član
Ja kad sam svog sad registrovao znaci registracija prevod table nove nova saobracajna sve 500KM ali bez prevod tabli saobracajne izade 450KM a u pitanju je 1.3 motorcic 44kw 55KS :icon_smile:

Član
ja kad sam brava registrovao izaslo me sve 545KM.. nove table,saobracajna i ostalo sto ide normalno.. a 1.9 motor i 77kw.. sama polica osiguranja bila 295KM

Član
pa racunaj oko 500 markica za ove benzinjare preko 100 konja i 20 godina
zar nije jednostavnije pokupiti par brojeva vodecih osiguravajucih kuca i u ponedeljak ujutro lagano
dobar dobar dan,kako ste,eo nije lose :)
koliko kosta,toliko kosta
hvala dovidjenja
bok zdravo :D

Član
Svaki put do ove godine je išlo sve standardno kod mene po papirima tvorničkim 127KW, no ove godine su me zamolili iz osiguranja da odvezem vozilo na valjke ( pošto je u pitanju bila oklada sa frendom koji radi u osiguravajućoj tvrtci) pa da mi po tom naplate osiguranje( frend rekao ako bude do 150KW ja plaćam registarciju, ako bude preko ide sa njega), kako sam bio u Zg-u pa mi bilo usput otića na valjke 500Kn sam platio, izmjereno je 157KW:), tako da nisam platio ništa, a frend je ostao s*eban. Riječ je o Audiu A6 V6 2.8 12V, 1997. god. tako da je plaćeno 840KM registracije, ja nadodao još nešto novca i osigurao stakla:)
(ABT chip, MTM ispuh dužinom čitavog vozila, panelski K&N filter, klipovi iz A6 2.8 30V, te dizne iz istog vozila).
A što se tiče pravila po kojima se vrši osiguranje vozila, ja poznajem ove Marka vozila, godište vozila, snaga u kilovatima te kubikaža. Uistinu nemam pojma dal još šta ide jer me nije zanimalo.

Početnik
1.8 8V 82kW = 530KM; cini mi se, treba moj rodjak svog registrovat za par dana..cini mi se da je ta cifra..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.