AnDel je napisao(la):imam licencirani , orginal windows 7 pa kontam koliko mogu dobiti za njega, jednom instaliran , nov u orginal pakovanju:icon_question:
tnx
technoGeek je napisao(la):Nisam jednom instalirao originalni XP na vise racunara , jednom jest izbacilo da se preoracio limit, no vec kod sljedeceg racunara sam opet normalno podigao sistem i zavrsio sve bez tog upozorenja
Dejan 16v je napisao(la):technoGeek je napisao(la):Nisam jednom instalirao originalni XP na vise racunara , jednom jest izbacilo da se preoracio limit, no vec kod sljedeceg racunara sam opet normalno podigao sistem i zavrsio sve bez tog upozorenja
Ne kontam o cemu pricas, jedan licencni sistem na vise racunara?
NeverMind je napisao(la):hahaahahhah pa nije onda licencirani :lol::lol::lol:
Dejan 16v je napisao(la):NeverMind je napisao(la):hahaahahhah pa nije onda licencirani :lol::lol::lol:
E pa to, u cemu je fora, ja taj imam i naplacujem ga kao reinstalaciju pirata!:icon_question:
NeverMind je napisao(la):Dejan 16v je napisao(la):NeverMind je napisao(la):hahaahahhah pa nije onda licencirani :lol::lol::lol:
E pa to, u cemu je fora, ja taj imam i naplacujem ga kao reinstalaciju pirata!:icon_question:
pa to i ja govorim :lol::lol: cd ko cd bitna je licenca