Chris Harris i njegov savršeni 911

Chris Harris i njegov savršeni 911

Ovako pravi znalac odabire auto :icon_biggrin:

Pažljivo poslušajte šta govori.

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/J2HjaHS51hk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Član
3,4 motor 320+ ps tezina ispod tone
koji dio tjela treba dat da imam nesto slicno
911 sto stariji to boljii
svaka mu dala kada moze da ima 911

Član
Sometimes it is called The Khermit, and in worse time the Green Shitter hahahahahhahaha :lol::lol::lol:

Caca jedini, ... And now I need to sell it, to buy food and other boring things hahah :lol: Moze komotno u Top Gear sa ovakvim razmisljanjem :cool::cool::cool:

Član
tibor987 je napisao(la):
Sometimes it is called The Khermit, and in worse time the Green Shitter hahahahahhahaha :lol::lol::lol:

Caca jedini, ... And now I need to sell it, to buy food and other boring things hahah :lol: Moze komotno u Top Gear sa ovakvim razmisljanjem :cool::cool::cool:
kada odapne clarkson imace sarkasticnog nasljednika samo voli porsche to bude problem

tako ga garant zovu oni sto mu guzu samo gledaju

Chris ima u kolekciji nekoliko porschea 911, M5 e28 i novi M3 to je što je meni poznato, a ko zna šta još ima a nikada nije objavio.
Inače, ovakvi strojevi kao iz ovog videa, da se tako slože, budu skupi kao novi modeli. Na jednom blogu sam vidio podatak da samo Fuchs felge (ako su orginal) koštaju kao dobar sportski auto (spominju M3 star par godina).