Chevrolet Corvette Cabriolet

Chevrolet Corvette Cabriolet

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
udes koji se nije dogodio na cestama bosne i herzegovine.. vec u svicarskoj..

mladic je po forumima uvijek znao pisati kako je sta doradjivao na svojoj corvet, kako je jak, kako je brz.. sad je probio svoj rekord

putem pretjecanja preko pune linije sudario se frontalno sa kolima iz suprotnog smjera. oba vozaca su na licu mjesta bili mrtvi.

http://www.fotohugo.ch/unfaelle/vu_ruemlang_03.05.08.htm

Član
nezna se..
danas su isli e-mailovi sa slikama poginulih -
tesko je policiji bilo osobe identificirati, nevjerovatno kako su smrskani meni muka skroz..

Član
sto li meni uvijek kod svakog ovog udesa malo boljih auta, prvo vidim felge??? gdje li ce zavrsit...
a sto se udesa tice, nazalost, postalo nam svakodnevnica. hajd da poginu samo oni sto divljaju, nego u vecini slucajeva gore prodju oni ni krivi ni duzni...

emir_89 je napisao(la):
sto li meni uvijek kod svakog ovog udesa malo boljih auta, prvo vidim felge??? gdje li ce zavrsit...
a sto se udesa tice, nazalost, postalo nam svakodnevnica. hajd da poginu samo oni sto divljaju, nego u vecini slucajeva gore prodju oni ni krivi ni duzni...

pa zato sto niceg naprijed nema sem felgi :) daj macko da vidimo te slike povrijedjenih...:)

pa bivalo je slicnih slika jednom cini mi se...a nije ni tad ovo bio rotten.com....a uostalom to je ba malo edukativnog karaktera za mladje...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.