Chevrolet Agile Crossport

Chevrolet Agile Crossport

Član
chevrolet%20agile%20crossport%201.jpg

Chevrolet Agile je na ovogodišnjem Salonu automobila u Sao Paolu promovisan i u (pro)terenskoj Crossport varijanti.

Kao i kod sličnih modela, i Agile Crossport raspolaže robusnijim izgledom (modifikovani branici, zaštita blatobrana, krovni nosači, srebrni delovi branika, serijska svetla za maglu, crna kućišta prednjih svetala, aluminijumski točkovi...), višim klirensom, doteranim enterijerom (sa brojnim detaljima u narandžastoj boji) i bogatijom opremom (uključuje i CD plejer i Bluetooth).
chevrolet%20agile%20crossport%2011.jpg

Agile Crossport (sa 1.4L motorom) je za sada zvanično samo koncept, ali se očekuje da kasnije ipak bude ponuđen kupcima u Južnoj Americi.
chevrolet%20agile%20crossport%20111.jpg

Član
Sad neka nova moda krasti od Dačije otvore za ventilaciju. Masovno krenulo.:D

Fino izgleda u svakom slučaju.;)

Član
OggyBoy je napisao(la):
Sad neka nova moda krasti od Dačije otvore za ventilaciju. Masovno krenulo.:D
Taj vent fazon Toyota odavno fura.. ev ti u Rav4 prosle generacije
883352-6.2001.Toyota.RAV4.jpg

a ev ga i u novoj generaciji RAV-a
http://cdn.automoblog.net/wp-content/uploads/2008/11/2009_toyota_rav4_interior.jpg

Cesto vozam ovog Rav-a i mogu ti reci da je pravo prakticno.. Meni se vise svidja nego sto je kod mene u Bori

Član
Ma znam, buraz, al' u poslednje vrijeme, svaki novitet ima ovakve vent. otvore. Počevši od Dačije, preko nekih SUV-a, čak i iz Amerike, pa do ovog Amera i ostalih. Praktično jest, pogotovo ovi bočni, lakše odmagle stakla da vidiš na retrovizor.;)