Cetvero povrijedjenih u sudaru ... 2 poginulo

Cetvero povrijedjenih u sudaru ... 2 poginulo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
[attachment=21571]
"Audi" se zabio u reklamni pano

Četvero povrijeđenih u sudaru

Do udesa je došlo kada je vozač "audija" vozeći iz pravca Sanskog Mosta prešao na suprotnu stranu i udario u "golf"...
13.08.2009. 12:15

U naselju Pobriježje u Sanskom Mostu jučer oko 11 sati dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su povrijeđene četiri osobe. Do udesa je došlo kada je vozač "audija", s bečkim registarskim oznakama, Samir Maličević (29) vozeći iz pravca Sanskog Mosta prešao na suprotnu stranu i udario u "golf" za čijim je upravljačem bio Mirzet Musić iz sela Čarakovo kod Prijedora.

U "golfu" je teže ozljede zadobila Hata Musić (68), a lakše vozač Mirzet Musić i njegov sin Amir Musić (12). Almir Musić (15), koji je također bio u "golfu", prošao je bez povreda. Vozač "audija" Samir Maličević lakše je povrijeđen. Vozilo "audi", nakon što je udarilo u "golf", zaustavilo se uz reklamni stub obližnjeg bazena.

Sad gledam lokalnu TV kad javljaju da su dvije osobe izgubile zivot iz ovog udesa ....

R.I.P

Član
danas isao sa kolegom do auto servisa curilo mu ulje ..kad vidim audija slupan Boze dragi , s8 ajoj brate ... sreca upalio se airbag... oni u golfu mogu samo reci nedaj boze nikome ....

Član
udespobrijezje1.jpg

onaj što je vozio audia kažu pretico trojicu i direkt se zabio u golfa,
a lik taj iz audija ima štelu u policiji tako da će dobro proći :icon_mad:

sve je više ovakvi budala što pretiču na putu Sanski Most Prijedor i ja
sam dosta puta bježo da me ne udari budala neka...

R.I.P

Član
Trozic je napisao(la):
udespobrijezje1.jpg

onaj što je vozio audia kažu pretico trojicu i direkt se zabio u golfa,
a lik taj iz audija ima štelu u policiji tako da će dobro proći :icon_mad:

sve je više ovakvi budala što pretiču na putu Sanski Most Prijedor i ja
sam dosta puta bježo da me ne udari budala neka...

R.I.P

Danas mi bilo zao ,dodje neki bracni par nesto su momku tom sto je vozio audija ,dosli po novcanik i saobracajnu i mobitel i jos mnogo toga ..

To pred auto centrom MISSAN imas tamo je audi .. kad vlasnik missana pita tog covjeka jel istina ovaj sto je vozio audija da nema vozacku a taj covjek pricao na tel. tako da neznam sad odogovor

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.