Centralna brava

Centralna brava

Član
Neki dan sam nabavio sebi univerzalnu centralnu sa cetiri ona motorica.. i sve sam to ugradio i razveo i instalaciju, spojio glavni + i - i ostale su mi dvije one zice jos bijela i smedja.. to je koliko sam skontao za daljinsko il sta vec... e mene sad interesuje posto ja nemam daljinskog jel se moze to kako napraviti kad vozaceva vrata zakljucam dje je onaj glavni motoric sa 5 zica, da se zakljucaju i ostala??

Član
nesto ocito nisi dobro spojio kad vec ti ta funkcija ne radi. ako je centraa sa glevnim motoricem sa 5 zica na toj strani kljucem mozes i moras zakljucati sva vrata

Član
Evo seme od njih znaci crvenu sam sa ovim osiguracem na + spojio i crnu na - sad jedino ne znam sta cu sa ove dvije dje i kako njuh trebam??

Član
ja imam istu centralnu,i kad mi je daljinsko skopcano neradi mi centralna kad okrenom kljucom,a sa daljinskim sve radi
mozda ti je fabricka greska na motoricu sa 5 zica,mozda je otiso mikroprekidac u njemu
a ta bijela i smedja su za daljinsko

Član
Znaci moguce da je do njega.. Ili ja kontam da mozda treba jednu od ove dvije ili nesto to spojiti.. :icon_question:

Član
http://www.bhtuning.com/centralna-brava-t-72717.html

eo prijatelju moja tema pa procitaj sve i skontat ces,kolege su mi sve objasnile fino i ja sve sam pospajao
sretno

Član
koliko sam skontao jedino mi onda moze biti do motorica znaci glavnog..
a ove dvije zice trebaju ostat slobodne zasad njih ne trebam spajat dok ne uzmem daljinsko... :icon_question:

Član
pa ako je sve dobro spojeno samo moze bit to motorica
a kao sto sam rekao,u mene kad je skopcano daljinsko,nece da mi radi centralna na kljuc,a kad je daljinsko skopcano radi sve normalo sa daljinskim al nece na kljuc

Član
znaci i kod tebe jee ona do motorica moguce da on nije ok... a sve sam spojio kako treba po ovoj semi sto je na kutiji... sad jedino da ne treba jos ove dvije zice spojiti negdje ili nesto al kako pise tamo on bi trebale biti za daljinsko...