Celicne felge!HITNO!!!

Celicne felge!HITNO!!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Odgovaraju li celicne felge sa Citroena Berlingo na Peugeot 206. Znam da je raspored rupa isti, ali sta je sa centralnom rupom?
Ako neko zna nek odgovori.HITNO je!!!

P.S. U pitanju su celicne felge, 14.ke.

Unaprijed hvala!

Ma trebalo bi da odgovara,a za centralnu rupu,ukoliko nije ista ja mislim da mozes staviti plasticne prstenove........[/align]

Istraži malo, progooglaj, ali ja mislim da postoji mogućnost da dijele platforme pošto se radi o PSA grupi, pa mi trebalo moći...

odgovara centralana rupa ali bitnije ti ej pogledaj ET felgi da ti ne bi kacile negdje...znaci ET ti odredjuje kolko su uvucene/izbacene felge...

evo provjerio sam ti...odgovaraju cak ce i bolje izgledat 5,5Jx14, centralna rupa 65, 4x108 raspon rupa...ET je 24 (Berlingo) i 34 (206)...to ti znaci da ce felge u odnosu na fabricke izlazit 1cm napolje, sto ne bi trebalo da pravi problem nikakav 90% sam siguran...jer uvijek ima lufta kad su fabricke felge u pitanju...dakle odgovaraju cak ce ti auto ljepse izgledat o odnosu na fabicke od 206-ice...kao da si stavio 1cm distancere, s tim sto je puno sigurnije od distancera...UKRATKO: uzmi, nabaci, slikaj, postavi slike...a bices zadovoljan sigurno

Član
hvala drug puno.
ide jedan plus, posto je ovo drugi put da mi pomazes sa nekim informacijama.

Član
prvi put je bio kad si mi rekao da opruge od corse B odgovaraju i na corsu A i tigru A. na kraju sam ih i prodao liku kojem su trebale za tigru.

Član
Opet ja!
Propala mi je kupovina ovih 14'' felgi.
Sad me interesuje mogu li na Peugeot 206 1.6 16v staviti 13'' celicne felge sa peugeota205( isti je raspon i centralna rupa).

Na mom peugeotu su trenutno 15-ke, pa me interesuje da li bih mogao staviti 175-70-13? Da li bi negativno se odrazilo na vozne osobine auta, sigurnost itd.
HITNO JE!!!!

zaboravio sam napisati da su sada ljetne gume 195-55-15

ne bi ti ja preporucio...uze su od specifikacijskih za 206 za inch offset je tu negdje...ali ruzno ce izgledat ubi boze...one se mogu montirat al slabo ce ti lezat...mali su to tockici...oces mozda bit malo startniji jedino...:D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.