Cc "djed tebe voli" ...

Cc "djed tebe voli" ...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
cc ja ne znam jel to kod svih tako ili je to samo kod mog djeda ... he danas nekad ja doso djedu reko hoces mi dati kola trebam kod jarana hocemo da sjedenom ofo ono .. kad on kad ti treba reko oko 7 sati moze dodi np ... hajd dobro prije mozda neki 10-tak min doso ja kod djeda kaze on meni joj et nisam ga istjerao iz garaze cjeli dan znas da sam ga opro necu da ga vozam po ovakoj cesti izje*ace ga so ofo ono ,pa ne zna sta ce reci kad kaze znas da nema goriva valja ga nasut ofo ono ... i nije dao he pa zar nije mogao rec odma danas kad sam ga pito a ne kad dodje 5 do 12 ...

Djed voza Gensera 126 300 D 82.godiste ful oprema

Član
baci saku soli an njega i zalij vodom, i reci evo djedo vec ga zdere so, de mi ga daj da ti ga operem :D

nodiash je napisao(la):
Ja stvarno ne mogu da vjerujem kakve ljudi teme izbacuju :icon_eek:

pa druze lijepo pise OFF topic diskusije ... jel to mora svaka tema bit "kupujem ofo, prodajem ono , daj mi savjet sta da radim, moj auto ofo moj auto ono :S "
zar nemogu pisat kako me je rodjeni djed zaje*o ccc :icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad:

OggyBoy je napisao(la):
Nasao si nama da se izjadas.:lol:
I ja ti ne bih dao.:lol:

haha pa jbg morao sam nema gdje drugo , osto sam u kuci i samo imam net da se ispowjedam njemu pa tak moro sam :D

Početnik
ubi djeda,ali prije toga ga natjeraj da ti napise testament da ti ostavlja merca...

haha xD nema potrebe da ga ubijem ostavice on meni sve .. kaze "sve sto ti treba dodi djed ce tebi da da !!" i ja jos gori pa odem trazit heh a dobijem velu kariolu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.