calibra mostar

calibra mostar

Član
jel ko moze staviti koju sliku od ove calibre iz mostara, znatel u kakvom je stanju sad trenutno dali je ocuvana jer rodjak hoce da je kupi...pa eto ako znate i mozete nesto reci o ovom autu i staviti koju sliku unaprijed hvala

Prilozi

• slika-69918-2010-09-1285328469-velika.jpg
    slika-69918-2010-09-1285328469-velika.jpg
    52,8 KB · Pregleda: 96
  • slika-69918-2010-09-1285333325-velika.jpg
    slika-69918-2010-09-1285333325-velika.jpg
    58,5 KB · Pregleda: 75
kolega mi je radio ovo auto... znam da je dugo radjeno, dobro uradjeno i ulozena dosta para... ja kolko znam auto je u dobrom stanju, kad sam je zadjnji put vidio dobro je izledala kao na slikama ovde... jer to ovaj momak i ne voza bas cesto, ponekad je provuce.. i cuva je...

Član
prodace je i na piku je prodavo a dogovorio se sa rodjakom

http://www.pik.ba/artikal/612915/opel-calibra/

evo ima jos uvijek na piku da se prodaje

Član
Ja je vidio prije nekih mjesec, mjesec i po.. Po meni nije bila u bas dobrom stanju.
Unutrasnjost sto je u bijelo ofarbana nije nesto, boja se guli,ono Ispucala. Vrata se nisu mogla zatvoriti-otvoriti i bila je u kvaru neko vrijeme. (bila kod mehanicara u toku "pregleda" ) :) I da, nije imala prednjeg branika, mozda je to sve uradjeno,vraceno na svoje ali takva je bila

Član
Ovu je calibru u nas po capljini netko vozo ima mozda koji mjesec pa je prodana... otisla negdje :S

Član
lose uradjena , lose obojena, interijer sugavo presvucen jos gore ofarbano ono sta nije presvuceno... tuga i zalost
na autu ima jedno 100 kila kita jer znam kakvo je dovezeno kod alena i stanju najboljem za u neretvu gurnuti

Član
bmwscaner je napisao(la):
lose uradjena , lose obojena, interijer sugavo presvucen jos gore ofarbano ono sta nije presvuceno... tuga i zalost
na autu ima jedno 100 kila kita jer znam kakvo je dovezeno kod alena i stanju najboljem za u neretvu gurnuti

Ne zafrkaji bolan :p Auto je dobro urađen, nemora se ništa na njemu radit što se tiče radova koje svaka kalibra treba :D zna se šta tu spada... sve je 1/1 eh sad što se tiče sitnica, zavisi ko je kolika picajzla i šta želi... a za kit ti nebih znao reći jer se to ne vidi na autu...

Član
Hidraulic je napisao(la):
Ja msm da je ova Calibra bila na kerozinu , al nisam siguran ;)

Nije Calibra, ono je bio Coguar, od istog momka koji je uradio ovu Calibru, ja sam takodje Calibru po Capljini vidjao neki ju je iz vojske vozao, iskreno nije lose odradjena al ima par sitnica koje po meni djeluju nedovrsene

Član
a za ove pare je dobra...
prije se prodavala po cijeni od preko 10 000 km...zato mi je sad cudna ova cijena, otkud toliki pad, mogla bi biti neka 'kvaka'...
ali najbolje pogledati auto i znat ces sta kako...a auta za style inace su cesto lose uradjena i imaju problem za pucanjem gita..
ne znam sta reci auto je prelijepo cijena prihvatljiva sad kako kome , zavisi sta ko zeli ....ja bi normalno kupio prije fiata za te pare :D