Caffe aparati i slicno mala pomoc

Caffe aparati i slicno mala pomoc

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li ko zna neke firme koje se bave ubacivanjem kaffe aparata onih na kovanice autmatski kako doci do njih jel zna ko uslove najma tih aparata :icon_question:

Administrator
hmm... ovako sutra ti ja mogu pogledati na faxu ima ona firma caffematic i na svakom aparatu ima i broj telefona... tako da ti ja mogu sutra javiti broj:icon_biggrin:

IGY

Član
poslacu ti sutra kad dodzem na posao broj od covjeka sto nama renta aparat pa se dogovori sa njim

Član
mirza_mali je napisao(la):
Da li ko zna neke firme koje se bave ubacivanjem kaffe aparata onih na kovanice autmatski kako doci do njih jel zna ko uslove najma tih aparata :icon_question:

Za koji grad ti trebaju caffe aparati.Jer nisam nasao iz kojeg si grada. Ja imam prijatelja koji odrzava te aparate sto se tice Tuzle. Ako je za Tuzlu javi pa da ti posaljem na pm broj...

hvala svima na odgovorima ;)

maglaj je grad tako da dosta prijedloga otpada izgleda da je zastupnik mastex visoko jedini

Član
mirza_mali je napisao(la):
hvala svima na odgovorima ;)

maglaj je grad tako da dosta prijedloga otpada izgleda da je zastupnik mastex visoko jedini

Ne znam za te Mastex ali znam za ove sto je Emir postavio lin, provjerena firma i sigurna! Moja preporuka u svakom slucaju!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.