erol_brcak je napisao(la):
Hahahhah,oooj kad kazem Kalicu sta si reko,hahha i on ko neki organizator
.Inace Kalic ti je onaj u sivoj "petici" bmw,mislim da je vozio prije Almina (cocacola nick) sa sivom Meckom C klase.
Jooooj nisam postavio glavnu atrakciju dana,onaj sa zelenim SLK-a.Vrijeme 1 i 15 ,
12 cunjeva :lol::lol:
ma joj,necu da vrijedjam te ljude,al isto da smo u selo dosli...broje nepostojece cunjeve,starter rukom mase(zastave vidio nije),cunjevi nepravilni,lose staza postavljena,prljava staza,sudije nemaju zastavice nego prstima pokazuju,i jos nekih dosta stvari(nema hitne pomoci!!!!!!!!!!!!;PP aparata!!!),nema zastave BiH...klub ulozio zalbu (15 stavki,mozes mislit!) -uz koju se prilozi 50KM,i ljudi uzeli pare i hladno rekli,nema nista od zalbe:icon_mad:
prilozili video snimke,slike,dokaze,cak i neki lik koji je kao ispred BIHAMKa otisao sa direktorom kluba,"nadlezni" ljudi ga poslali,da ne kazem gdje:icon_mad:
sudije se dovikuju preko poligona
sramota...na sred staze saht!!!!!!!! (kad se izlazi iz zadnje garaze)
u banovicima jos gore,rupe po poligonu,ako se tako moze nazvat,poligon mozda 25x10m.okolo betonski zidovi (momak sa crvenom dvicom kojeg si dvaput uslikao razbio branik i blatobran,odnijelo ga u zid)
a sto je najveci biser,u banovicima lik,koji bi trebao bit sudija,sjedi u kaficu pored staze sa slomljenom rukom,i pokazuje koliko je ko oborio cunjeva...heeeeeeej! izvinjavam se svima koje ovo vrijedja,tebi pogotovo,al moji jedini dolazak u brcko i u banovice je rezultirao cinjenicom-selo!
zahvalite se organizatoru takmicenja,koji,iako pored postojeceg BIHAMK-ovog pravilnika,uvode neke nove,tipa,boli me cosak!
:icon_mad:
toliko o sportu:icon_exclaim:
slike su perverzija