Brave za Fiat Punto 1

Brave za Fiat Punto 1

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Od djevojke su mi obili Punta, medjutim nisu nista uzeli osim sto su dvije brave razvaljene, pa gdje bi se mogle uzet druge i da se izvrsi njihova ugradnja.
Zna li neko cijene i mjesto gdje se to moze zavrsit.

Hvala puno;)

Član
alfa147 T.S. je napisao(la):
U velasu imas sve to a ugradnja kod bilo kog majstora

ima u Velasu samo desna strana, nema lijeve... ima'l jos neka prodavnica ako moze br telefona da je u Sarajevu..

Član
ma to se moze nac u svakoj prodavnici autodijelova,ako nema moze se narucit,nema oko toga problema

Član
ArminM je napisao(la):
ma to se moze nac u svakoj prodavnici autodijelova,ako nema moze se narucit,nema oko toga problema

aha. ima al u k****
meni kad je trebalo nazvao sam sve prodavnice od sarajeva do banjaluke. i nigdje nove nisam nasao. u fiatu 400e kosta ali moras uzeti komplet (brave vrata, gepeka, rezervoara, brava paljenja i imobilajzer) i ne moze se uzeti pojedinacno.

@ Nelle_G
Buraz ti je poslao PM ako ti odgovara mozes me kontaktirati

Član
emirEX_sa je napisao(la):
ArminM je napisao(la):

aha. ima al u k****
meni kad je trebalo nazvao sam sve prodavnice od sarajeva do banjaluke. i nigdje nove nisam nasao. u fiatu 400e kosta ali moras uzeti komplet (brave vrata, gepeka, rezervoara, brava paljenja i imobilajzer) i ne moze se uzeti pojedinacno.

@ Nelle_G
Buraz ti je poslao PM ako ti odgovara mozes me kontaktirati

ok je to sve, samo da se ja jos pobrinem za brave :D da vidim gdje ima, evo zivkam sve otpade nema jos niko...:icon_mad:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.