stefan je napisao(la):drug ima boru 1.9pd tdi di crveno 74kw extra auto, fino ide a potrosnja loko 5.5l otvorena 4.8l
addo je napisao(la):Moje preporuke, jer sam i ja nedavno uzeo Boru koju cu za koji dan predstaviti tu! Kod mene je onaj od 110 KS i do sada sam prezadovoljan! Auto mi je puno bolje od Golfa, tako da definitivno imas moje preporuke!
CoL3 je napisao(la):nemam osobnog iskustva,al mislim da se za to auto nema sta pisati,motor jako dobar,mal potrosac,bora kao i golf,fino auto,o kvaliteti se ne treba pricati,znaju i ptice na grani,samo sto su malo kruta i tvrda auta,al mislim da ce ti svatko preporuciti auto
deez je napisao(la):dobar, odlican, bolje ne trazi ako je povoljan...
generalno bolji auto od rodbine Golfa 4 i ostalih modela na toj platformi...
_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):Imao tu Boru nekad davno, 2004, bila skoro pa nova, i bas taj motor od 90ks! Auto ko auto sve pohvale, jest nazad malo skuceniji ali je ok! I daleko ljepsi i bolji izbor od cetvrtice
boleM je napisao(la):_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):Imao tu Boru nekad davno, 2004, bila skoro pa nova, i bas taj motor od 90ks! Auto ko auto sve pohvale, jest nazad malo skuceniji ali je ok! I daleko ljepsi i bolji izbor od cetvrtice
pa iako je skuceniji opet je ja makar mislim prostrani od cetvorke
OggyBoy je napisao(la):Ta kilometraža je ništa. Šta misliš koliko su prešla ova vozila što se uvoze, a svima stoji od 120.00 do 180.000?
addo je napisao(la):Ja koliko sam primjetio do sad da su identicni sto se tice prostranosti unutar! Mislim da nema nikakve razlike! A gepek ima bas velik i svidja mi se!
dinozzo je napisao(la):2.0 benzin definitivno,bora ko bora,ja u ove 4 godine nisam imao nikakvih problema sto se tice motora a i ostalog