bora 19

bora 19

Član
poz ljudi
sta vi mislite kakvo je auto vw bora 1999 god 1,9 tdi 90 ps
pisite sve sta znate o njima
naso sam sebi jednog povoljnog ba da vidi sta vi kazete kako je ko auto
hvala

Član
dobar, odlican, bolje ne trazi ako je povoljan...
generalno bolji auto od rodbine Golfa 4 i ostalih modela na toj platformi...

BHT Ovisnik
nemam osobnog iskustva,al mislim da se za to auto nema sta pisati,motor jako dobar,mal potrosac,bora kao i golf,fino auto,o kvaliteti se ne treba pricati,znaju i ptice na grani,samo sto su malo kruta i tvrda auta,al mislim da ce ti svatko preporuciti auto;)

Član
Moje preporuke, jer sam i ja nedavno uzeo Boru koju cu za koji dan predstaviti tu! Kod mene je onaj od 110 KS i do sada sam prezadovoljan! Auto mi je puno bolje od Golfa, tako da definitivno imas moje preporuke! ;)

Legend
drug ima boru 1.9pd tdi di crveno 74kw extra auto, fino ide a potrosnja loko 5.5l otvorena 4.8l ;)

Član
stefan je napisao(la):
drug ima boru 1.9pd tdi di crveno 74kw extra auto, fino ide a potrosnja loko 5.5l otvorena 4.8l ;)

ja sam naso obicni tdi 66kw,samo me malo brine sto je preso 250000km,al opet nije to nista,cica ima passata 98 god ima vec oko 300000km,al jest da ga redovno servisira

addo je napisao(la):
Moje preporuke, jer sam i ja nedavno uzeo Boru koju cu za koji dan predstaviti tu! Kod mene je onaj od 110 KS i do sada sam prezadovoljan! Auto mi je puno bolje od Golfa, tako da definitivno imas moje preporuke! ;)

ovaj je 90ks,jest da je malo slab al ima i za to rijesenje CHIP,dobro sad kolko je bolji od golfa IV to neznam al nebi ja bijezo ni od golfa kad bi naso nekog dobro,to sam itrazio bora ili golf,al sam naletio na ovog ipravo mi se svidio

CoL3 je napisao(la):
nemam osobnog iskustva,al mislim da se za to auto nema sta pisati,motor jako dobar,mal potrosac,bora kao i golf,fino auto,o kvaliteti se ne treba pricati,znaju i ptice na grani,samo sto su malo kruta i tvrda auta,al mislim da ce ti svatko preporuciti auto;)

:cool:

deez je napisao(la):
dobar, odlican, bolje ne trazi ako je povoljan...
generalno bolji auto od rodbine Golfa 4 i ostalih modela na toj platformi...

;)

Imao tu Boru nekad davno, 2004, bila skoro pa nova:), i bas taj motor od 90ks! Auto ko auto sve pohvale, jest nazad malo skuceniji ali je ok! I daleko ljepsi i bolji izbor od cetvrtice;)

Član
_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):
Imao tu Boru nekad davno, 2004, bila skoro pa nova:), i bas taj motor od 90ks! Auto ko auto sve pohvale, jest nazad malo skuceniji ali je ok! I daleko ljepsi i bolji izbor od cetvrtice;)

pa iako je skuceniji opet je ja makar mislim prostrani od cetvorke

Član
Ta kilometraža je ništa. Šta misliš koliko su prešla ova vozila što se uvoze, a svima stoji od 120.00 do 180.000?

boleM je napisao(la):
_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):

pa iako je skuceniji opet je ja makar mislim prostrani od cetvorke

Nisam se vozio u Golfu nazad nikad, pa ti ne bi znao reci, ali cuo sam tak komentare da je mozda golf prostrainij0 maloi! Ipak Bora ima poveci gepek! Moze bit ali ne mora da znaci:)

Član
Ja koliko sam primjetio do sad da su identicni sto se tice prostranosti unutar! Mislim da nema nikakve razlike! A gepek ima bas velik i svidja mi se!

Član
OggyBoy je napisao(la):
Ta kilometraža je ništa. Šta misliš koliko su prešla ova vozila što se uvoze, a svima stoji od 120.00 do 180.000?

pa ja i to sto kazes oni mozda svi imju po 350000 a ni u jednog nema preko 150000

addo je napisao(la):
Ja koliko sam primjetio do sad da su identicni sto se tice prostranosti unutar! Mislim da nema nikakve razlike! A gepek ima bas velik i svidja mi se!

:icon_smile:

e sad da ne otvaram novu temu naso sam jos jednog boru samo sto je 2,0 benzin 116ks automatik 190000km
de mi sad recite koji je bolji
1,9 tdi 90ks 250000km
ili 2,0 beznin 190000 automatik
hvala piste sta znate

Član
2.0 benzin definitivno;),bora ko bora,ja u ove 4 godine nisam imao nikakvih problema sto se tice motora a i ostalog

Član
dinozzo je napisao(la):
2.0 benzin definitivno;),bora ko bora,ja u ove 4 godine nisam imao nikakvih problema sto se tice motora a i ostalog

i meni se vise svidja 2,0,samo me sad malo brine carina posto je u austri,neki mi vam kod nas kazu da carin za njega izadje oko 2500km,to mi se onda i ne isplati za te pare mogu sebi kupit i ovdje
hvala