bomba u trgovackom centru GMS vitez??

bomba u trgovackom centru GMS vitez??

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
eh nisam nigdje mogao naci jesu li pronasli bombu ali sam cuo da je dojavljeno policiji da je postavljena bomba u trgovacki centar GMS vitez odma prekoputa FIS-a..maksuz sam iz travnika se uputio prema GMS-u 10km od travnika i vidio sam da je ogradjeno i da su parkirani automobili policije i istrazne ekipe..ako ista saznam jesuli pronasli bombu il se radi o laznoj dojavi obavijestit cu vas;).. ovo se sve izmaklo kontroli:icon_evil:

Član
ZGRADA Shopping centra GMS u Vitezu evakuirana je negdje iza 15 sati. Nepoznata osoba dojavila je da je u centru postavljena bomba, neslužbeno doznaje vitez.info.

Policija je hitno intervenirala i evakuirala sve osobe koje su se nalazile u zgradi. Na mjesto dojave pristigle su ekipe vatrogasnog društva Stari Vitez i mobilni medicinski timovi.

Glasnogovornik MUP-a SBŽ Sefir Baručija potvrdio je da je policija zaprimila dojavu, te da su na terenu pripadnici Protudiverzijske zaštite MUP-a.

Trgovački centar GMS Vitez nalazi se preko puta trgovačkog centra FIS u kojem je u četvrtak eksplodirala bomba pri čemu je poginuo zaštitar i ozlijeđeno pet osoba.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.