OggyBoy je napisao(la):zen3dom je napisao(la):Ljudi, vjerujete mi da ih ima da nisu culi ni za skype ni za msn, vise od 60% korisnika interneta u bih su korisnici koji znaju otvoriti pretrazivac (koji im neko drugi instalira naravno) i ukucati facebook.com (ako nije memorisano kao pocetna) i to je za njih sve.....
Nazalost je tako :icon_evil::icon_evil:
Svaka cast
Bas tako
AnDel je napisao(la):evo ljudi akovec ne znate za SKYPE,,,,sluzi za dopisivanje ,video i audio pozive ,,,pravo mocan pa ko hoce nek instalira bolji signal i konekcija od msn...
ukucajte 'skype download' i skinite da ne trazim opet link,,pozzzzz
Deyo je napisao(la):Puno se pravite pametni... pola ne zna šta je SKAJP tako da...
panajotis je napisao(la):AnDel je napisao(la):evo ljudi akovec ne znate za SKYPE,,,,sluzi za dopisivanje ,video i audio pozive ,,,pravo mocan pa ko hoce nek instalira bolji signal i konekcija od msn...
evo sad ga instalirao pravo mocan nego imas li mi dati jednu kamericu i mikrofon:icon_smile:
AnDel je napisao(la):Deyo je napisao(la):Puno se pravite pametni... pola ne zna šta je SKAJP tako da...
o tome i govorim,,,tsko ds nema potrebe da neki pisu nepotrebne comente
panajotis je napisao(la):AnDel je napisao(la):evo ljudi akovec ne znate za SKYPE,,,,sluzi za dopisivanje ,video i audio pozive ,,,pravo mocan pa ko hoce nek instalira bolji signal i konekcija od msn...
evo sad ga instalirao pravo mocan nego imas li mi dati jednu kamericu i mikrofon:icon_smile:
he drago mi je da ti pomogao prvi cojk bez spamma,,,zasad pisi,,,ni ja nemam nijedno vec je integrirano u laptop:icon_smile:kad nabavim javim ti:icon_smile:
panajotis je napisao(la):AnDel je napisao(la):Deyo je napisao(la):Puno se pravite pametni... pola ne zna šta je SKAJP tako da...
o tome i govorim,,,tsko ds nema potrebe da neki pisu nepotrebne comente
he drago mi je da ti pomogao prvi cojk bez spamma,,,zasad pisi,,,ni ja nemam nijedno vec je integrirano u laptop:icon_smile:kad nabavim javim ti:icon_smile:
ko kaze da nisam spamao znam ja za skype ...:lol:
panajotis je napisao(la)::lol: izvini morao sam :icon_smile: