RCat Član 29.04.2008 #4 Hi....... kako ide,ko je ovaj sa ovom "šatro VECTROM"bijelom hehehe Kliknite za proširenje... pitaj ga
Hi....... kako ide,ko je ovaj sa ovom "šatro VECTROM"bijelom hehehe Kliknite za proširenje... pitaj ga
B BordoAstra Član 29.04.2008 #5 imam jedan problem kako da stavim slike od svoje astrice da vam je malo pokažem,može li mi ko pomoći hehe
imam jedan problem kako da stavim slike od svoje astrice da vam je malo pokažem,može li mi ko pomoći hehe
B BordoAstra Član 29.04.2008 #6 ma sa seljacim ne razgovaram,pa zato vas oitam malo kulturniju gradsku raju
RCat Član 29.04.2008 #7 imash dole polje: New Attachment.. potrazi sliku na svomPCu i uploaduj ovdje, ili idi na i unesi adresu ako je slika negdje na internetu vec
imash dole polje: New Attachment.. potrazi sliku na svomPCu i uploaduj ovdje, ili idi na i unesi adresu ako je slika negdje na internetu vec
RCat Član 29.04.2008 #8 BordoAstra je napisao(la): ma sa seljacim ne razgovaram,pa zato vas oitam malo kulturniju gradsku raju Kliknite za proširenje... :icon_rolleyes::icon_rolleyes::icon_rolleyes::lol:
BordoAstra je napisao(la): ma sa seljacim ne razgovaram,pa zato vas oitam malo kulturniju gradsku raju Kliknite za proširenje... :icon_rolleyes::icon_rolleyes::icon_rolleyes::lol: