BMW-Oko bandere

BMW-Oko bandere

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Legend
Automobil se omotao oko stuba (Foto: Faruk Vele)

Težak udes u Mostaru

Mario Livaja poginuo u strahovitom udaru BMW-a u stub

Dvadesetdvogodišnjak vozio prebrzo * Iz vozila izletio i motor

Dvadesetdvogodišnji Mario Livaja iz Mostara poginuo je preksinoć oko 20 sati u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Novoj gradskoj magistrali u Mostaru.
Nije bilo kočenja

Kako je kazala dežurna kantonalna tužiteljica u Mostaru Sabina Beganović, nesreća se dogodila kada je Livaja, krećući se iz centra Mostara prema južnom dijelu grada, 200 metara od raskrsnice Bulevara narodne revolucije i Franjevačke ulice izgubio kontrolu nad automobilom BMW (993-M-365) i bočnom stranom vozila silovito udario u stub električne rasvjete. Mladić je od zadobivenih povreda umro na licu mjesta.
Kako nam je kazala tužiteljica Beganović, na licu mjesta nisu pronađeni tragovi kočenja. O tome koliko je Livaja brzo vozio najočitije svjedoči činjenica da se njegov automobil doslovno obmotao oko stuba električne rasvjete, a motor je odletio desetak metara dalje od ostatka vozila. Dijelove vozila policija je sakupljala u krugu od pedesetak metara.
- Svjedok događaja, mladić koji je vozio cestom u trenutku nesreće, rekao je kako se samo sjeća da je pored njega proletjelo "nešto crveno" i da se potom automobil silovito zabio u stub. Sve se dešavalo u nekoliko djelića sekunde. Ovaj svjedok čak nije mogao reći da li ga je BMW pretjecao. Ali, ono što je sigurno jeste da je brzina bila izuzetno velika, a udar zastrašujući - kazala je tužiteljica Beganović za "Dnevni avaz".
Zastrašujući prizor

Svjedoci događaja ispričali su nam da je prizor nakon nesreće bio zastrašujući.
- Sjedili smo u dvorištu kada se čula zastrašujuća buka, a onda i žestok udar. Zasuli su nas dijelovi šoferšajbne. Ja i moj sin smo potrčali i našli unesrećenog mladića pored vozila. Iz usta mu je šikljala krv. Bilo je strašno. Dotrčala je i jedna djevojka, medicinarka, provjerila je puls mladića i utvrdila da je već mrtav - kazala nam je jedna od svjedokinja događaja.

2005023328393778730_rs.jpg

Legend
Samo 22 godine, ako mislite da znate da vozite, da vam odma kazem POJMA NEMATE.

ODUZMI GAS .... !!!!

ovo u mostaru je bilo užass za vidjeti tuga i žalost ništa više baš u tom trenutku kad se desila nesreća mi smo prolazili sa snimateljima iz emisije kerozin prizor strašan !!!!

Član
Nek pociva u miru !
Stvarno stravicno sto vise gledam ovakve slike i citav tekstove to sve opreznije vozim

Član
malo postovanja momci...nemojte pricat gluposti kad ne znate nista o momku.......

Član
a inace mahala je crna tocka u gradu i sire, jos sada kad su postavljene kamere i nekako ljudi sporiej voze, ali prije su prosjecno 2 auta an banderi zavrsila vikendom...a ovo i jest etuga, samo kad je noga brza od pameti...a i nacuo sam da se trebao zeniti za mjesec dana ili tako nesto...

Kako god: RIP...

Član
Ljudi jebo ga ja ga jebo prestanite dizati teme stare 6 mjeseci!
:icon_twisted::icon_twisted:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.