BMW M3 Challenge

BMW M3 Challenge

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Postovani Forumasi

zelim da vam predstavim igru BMW M3 Challenge Simulaciju BMW.
U ovoj igri znaci su samo BMW auti.

trka je na Njemackoj Stazi i samo je jedna staza.
2 vrste BMW M3 auta.

da napomenem da ova igra nije za one koji se ne snalaze dobro sa Bmw automobilima!
da su karakteristike i fizika automobila 98% realnih vrijednosti.

opcije kontrola su komplikovane a to znaci da u ovoj simulaciji morate :
1. upaliti auto.
2. upaliti svijetla.
3. namjestiti svoje sjedalo po zelji.
4. namjestiti retrovizore po zelji.
... itd...

kao u pravom autu.

Imate Practice i Online Racing.
Postoji Lobby BMW na kojem se mozete prijaviti.

Uzivajte u Igri i napravite svoj Team BMW M3.
da pogledate youtube evo link:

http://www.youtube.com/watch?v=vEU-itKCFBY

ja imam ovlasti da vam dam link za skidanje igre sa bh telecoma pa cu vam dati link jer sam Gaming News Autor "SABA".

link: http://www.ga.com.ba/download+M53189203a0d.html

Član
preglupa igra,bez uvrede,al vozit jedno auto i jednu stazu je zanimljivo sat vremena,a dalje vec vuce na glupost...jedino sto valja je burnout kad se iskljuci TC:D
al i to dosadi ubrzo,tu simulaciju sam imao 2 dana na racunaru,ja kontao demo,vidim,nit staza,nit auta:icon_rolleyes:
kad kasnije stvarno takva:icon_rolleyes:
uradjena je extra,al je totalno nezanimljiva

Član
odlicna igra svaka cast igra je pererzija svidza mi se a i ne moze da nevalja pa bmw je to

BHT Ovisnik
meni nije nesto posebno,samo mi se sviđa sto je realna,btw. vec je postavljano

Član
NFS je igra za djecu!
probajte igrati simulacije to je nesto predobro.
jos ako imate LCD Samsung veliki TV prikopcan na graficku koja ima odlicne performanse, nabavite volan od Logiteca i to je to zavalite se u seciju i uzivajte.

za taj uzitak potrebno je izdvojiti Gamer Konfu pc-a:
Phenom Amd procesor
4 Gb Ram
500 GB HDD Segate Sata II
2x PCI-x grafike da rade zajedno
LCD SAMSUNG od 1m dijagonalno
bezicna tastatura i Razer Mouse
Logitec Wheel touch Volan

cijena oko 1500 KM
+ LCD 600 kod mene sve to narucite i ja vam dam jos popust

Član
alo drug,ova igra radi na 1,6GHz,512MB RAM-a i 128MB graficke kartice na 250/450MHz...nemoj ljude lozit,otvori oglas pa prodaji,igra nije zahtjevna nimalo

Član
edoze je napisao(la):
preglupa igra,bez uvrede,al vozit jedno auto i jednu stazu je zanimljivo sat vremena,a dalje vec vuce na glupost...jedino sto valja je burnout kad se iskljuci TC:D
al i to dosadi ubrzo,tu simulaciju sam imao 2 dana na racunaru,ja kontao demo,vidim,nit staza,nit auta:icon_rolleyes:
kad kasnije stvarno takva:icon_rolleyes:
uradjena je extra,al je totalno nezanimljiva

slazem se u potpunosti, ti si imo 2 dana, ja ni po sata hehehehe :D meni iskreno pravo beze... :D

Početnik
al se ovaj zna reklamirat jebo nanu...koda se mi nekontamo u racunare.i hoce 1500 km..za te pare se nadju duplo bolje konfiguracije.:lol::lol::lol::lol::lol:

Član
deyo bolan, stvarno si me razocaro, ti lafo nesto oko kompova cackas. dobro znas da je to nova verzija koju on nudi i ona se ne maze. ona se sitno isjecka, malo proprzi i spremna za upotrebu :lol:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.