Faya_M5 Član 09.10.2008 #2 aaaaaaaaaj tibore...ruke ti se pozlatile i svaka ti dala sve sto ima na sebi... slike prejakeee...mmm, daj sta bilo odavdje...: ))))
aaaaaaaaaj tibore...ruke ti se pozlatile i svaka ti dala sve sto ima na sebi... slike prejakeee...mmm, daj sta bilo odavdje...: ))))
tibor987 Član 09.10.2008 #3 Hehe, znao sam da ce ti se svidjeti...hehe...a za ovo "svaka ti dala"...da mi hoce svaka dat cenera z afelne, ja sretan heheh
Hehe, znao sam da ce ti se svidjeti...hehe...a za ovo "svaka ti dala"...da mi hoce svaka dat cenera z afelne, ja sretan heheh
Fele Putovanja.ba Administrator 09.10.2008 #7 nemogu da vjerujem, nek si vala bas postavio slike, mocno ih je vidjeti ovako na okupu, sad ce ulicu nazvat BMW
nemogu da vjerujem, nek si vala bas postavio slike, mocno ih je vidjeti ovako na okupu, sad ce ulicu nazvat BMW
L LIL_HAMM_GTI Član 09.10.2008 #10 ma nisi ti fayu otrovo ti si otrovo mnoge druge:icon_eek: extra slike
Faya_M5 Član 09.10.2008 #12 tibor987 je napisao(la): Hehe, znao sam da ce ti se svidjeti...hehe...a za ovo "svaka ti dala"...da mi hoce svaka dat cenera z afelne, ja sretan heheh Kliknite za proširenje... eto onda EDIT: svaka ti dala cenera za felge : )))
tibor987 je napisao(la): Hehe, znao sam da ce ti se svidjeti...hehe...a za ovo "svaka ti dala"...da mi hoce svaka dat cenera z afelne, ja sretan heheh Kliknite za proširenje... eto onda EDIT: svaka ti dala cenera za felge : )))
Davor_ Član 09.10.2008 #14 stace ona 2 krsha na slikama ona mecka i onaj noble?? btw bmw je stvarno 2ga klasa kada je M///
TDi Power Član 09.10.2008 #15 I neko mi kaze jebo BMW-a,nije ih stid trebaju abdest uzimati kada govore o BMW-u...