Al_Galone Član 09.02.2007 #1 320i redni sestak 12v, 130KS zadnja slika je na ljetnim niskoprofilnim gumama i dosta bolje izgleda nego na zimskim.
320i redni sestak 12v, 130KS zadnja slika je na ljetnim niskoprofilnim gumama i dosta bolje izgleda nego na zimskim.
nismo Administrator 09.02.2007 #2 legendo auto ti je extra, dobro ocuvan, PS: samo ti fale pragovi hi hi hi
Al_Galone Član 09.02.2007 #3 heheeh ma sve cekam necu da te peglam nabacim mu pragove i kakve 16ke i ko lutka ce da bude.
emirEX_sa Član 09.02.2007 #4 ono sto sam imao priliku vidjeti uzivo na prvom i drugom okupljanju a tek ove slike ma extra i sretno
ono sto sam imao priliku vidjeti uzivo na prvom i drugom okupljanju a tek ove slike ma extra i sretno
Dottore Član 09.02.2007 #5 dobar Power dobar unutra nabaci kakav volan, alu papuce, i mjenjac i to je to i kad bude bilo para 16-ke i zakovati na zemlju i to je to
dobar Power dobar unutra nabaci kakav volan, alu papuce, i mjenjac i to je to i kad bude bilo para 16-ke i zakovati na zemlju i to je to
knoxville Član 09.02.2007 #10 dobar prawo, samo kako mi raja pricaju uvijek prašinari zaustavljaju zbog ovakvog bmw, ma ustvari zbog svakog. zaustavljaju li tebe rijeđe. p.s. prawo je gangsterski
dobar prawo, samo kako mi raja pricaju uvijek prašinari zaustavljaju zbog ovakvog bmw, ma ustvari zbog svakog. zaustavljaju li tebe rijeđe. p.s. prawo je gangsterski
Fiesta_Boy Član 10.02.2007 #11 ma auto je predobro,stvarno je ocuvano...ali ga gazda ne stedi,ima betonsku nogu kada je gas u pitanju...PREDOBAR JE
ma auto je predobro,stvarno je ocuvano...ali ga gazda ne stedi,ima betonsku nogu kada je gas u pitanju...PREDOBAR JE