BMW crash

BMW crash

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član

da li neko zna sta je bilo jutros na Mujic pumpi!?!?!
BMW bukvalno prepolovljen, iz grada isao prema Ilidzi!!!???
ako neko ima vise inf. nek ubaci!!

Član
Iceman je napisao(la):
Koji je Bmw u pitanju???

neki sivi nisam vidjeo tacno koji je !!!
bice u novinama sutra 100% u autu bilo cetvero ljudi, jedno lice je poginulo za ostala 3 ne znam.
Prednji dio auta ostao na cesti a drugi dosao tamo skroz do onog restorancica,dje pijemo kafu, na Mujic pumpi!

nije bmw u pitanju nego sivi micibuši duga limuzina talijanskih tabli danas sam čito u dnevnom avazu jedna osoba je poginula razlog prevelika brzina.....ima i slika u avazu strava nedaj bože nikome

Član
ma doboro kad sam prolazio ujutro mislio sam da je BMW!!
ev citao u novinama Mitsubishi, kazu da je vozac bio ranije poznat policiji kao "trkac", troje bilo u autu vozac podlegao 2 osobe teze povrijedjene.

Član
iima u avazu danasnjem,mrsko mi copy paste,vozio brzo...americke table pise,
ode jos jedan mladi zivot

Član
ne znam sta da kazem na ovo, fakat mi zao... kad ovako nesto cujem i vidim, sav se najezim...

Član
evo da se ne pitate sta se desilo

Automobil se zabio u stub javne rasvjete - Ozlijeđeno troje saputnika

Adnan (Gorana) Efendić (28) iz Sarajeva poginuo je jučer oko četiri sata u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ulici Džemala Bijedića, u blizini benzinske pumpe "Braća Mujić" u sarajevskom naselju Stup.

Pušteni kućama

Mladić je usljed teških povreda podlegao na licu mjesta i njegovo tijelo je prevezeno u mrtvačnicu, gdje će, prema nalogu tužioca, biti obavljena obdukcija.

Efendić je, kako nam je potvrđeno u policiji, u momentu nesreće upravljao automobilom "micubiši", američkih registarskih oznaka. Zajedno s njim u vozilu nalazile su se još tri osobe koje su prošle s lakšim ozljedama.

U Kliničkom centru Koševo potvrđeno nam je da je Kenan Efendić (27), inače brat nastradalog Adnana, zadobio povredu uha. Rana mu je sanirana, nakon čega je pušten na kućno liječenje.

Jedna od saputnica u "micubišiju" bila je Samira Sućeska (23), kojoj su ljekari konstatirali kontuzije glave i ramena. Nakon ukazane pomoći, ona je puštena kući. Druga saputnica Zada Karajlo (20), kojoj je pomoć ukazana na Odjelu ortopedije zbog kontuzija glave i ruke, puštena je također na kućno liječenje.

Udar s vozačeve strane

Do nesreće je, prema prvim informacijama, došlo kada je Efendić, vjerovatno usljed brze vožnje, izgubio kontrolu nad vozilom. Automobil se okrenuo na cesti i vozačevom stranom zabio se u stub ulične rasvjete.

Od siline udara vozilo je totalno uništeno. I pored brze intervencije Hitne pomoći, vozač je ubrzo podlegao usljed teških povreda. Troje saputnika odmah je prevezeno u bolnicu.

Sarajevski policajci su na mjestu nesreće obavili uviđaj i kako nam je rečeno, provode daljnju istragu o ovom udesu. Vozilo je nakon uviđaja prevezeno u krug Policijske uprave Ilidža, gdje će biti obavljena potrebna vještačenja.

Ljubitelj brze vožnje

Kako nezvanično saznajemo, nastradali Efendić je sarajevskoj policiji odranije poznat kao ljubitelj brze vožnje. Više puta evidentiran je zbog prekoračenja brzine, a navodno je bio u grupi trkača koju policija neprestano prati i kontrolira. Samo u posljednjoj godini Efendić je imao, kako saznajemo, 48 prekršajnih naloga zbog nepropisnih vožnji.

http://img186.imageshack.us/img186/4347/saobracajnanesrecamujicoh4.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.